Operator dispecer Cora Alexandriei

SC Romania Hypermarche SA

27-11-2020 | EXPIRA LA 11-12-2020

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Operator dispecer
Cautam operatori dispeceri in magazinele noastre din Bucuresti (Alexandriei si Sun Plaza). Daca ai o buna atentie distributiva si la detalii si o buna capacitate de organizare, atunci esti colegul pe care il cautam.
! Experienta nu este necesara, insa atestatul de agent paza sau operator dispecer constituie un avantaj

Cum aplici la noi :
Iti poti depune cv-ul la adresa de mail : recrutare@cora.ro.


CERINTE

Ce ai de facut :
Supraveghezi permanent zonele sensibile/cu risc din magazin, atat pe durata deschiderii magazinului cat si dupa inchidere, prin intermediul camerelor video, respecti procedurile de interventie in cazul declansarii sistemului antifurt sau a savarsirii unor infractiuni si comunici constant cu agentii de paza din magazin


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, formare la locul de munca, program de lucru in schimburi.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!