OPERATOR DERULARE

Autoklass Center (Dealer Mercedes-Benz)

15-06-2008 | EXPIRA LA 21-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- urmarirea autovehiculelor, de la lansarea in productie pana la livrare;
- mentinerea unei evidente la zi a autovehiculelor comandate si a platilor;
- urmarirea stadiului comenzilor.


CERINTE

- studii superioare;
- experienta pe un post similar constituie avantaj;
- cunostinte PC (EXCEL, MS Office, Internet Explorer);
- limba engleza nivel mediu;
- rezistenta la stres;
- abilitatea de a planifica, organiza si urmari operatiuni si activitati.


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv;
- bonuri de masa;
- telefon mobil;
- activitate intr-un colectiv tanar si dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Autoklass Center s-a nascut din dorinta de a oferi mai mult decat o masina: o solutie personalizata. Pentru asta se bazeaza pe intelegerea profunda atat a masinilor comercializate, cat si a oamenilor. Pentru fiecare exista masina potrivita iar Autoklass Center este gata sa va ajute sa o gasiti pe a dumneavoastra, in functie de personalitatea si stilul dumneavoastra de viata.

Dar colaborarea cu Autoklass Center nu se incheie aici. Deoarece pentru Autoklass Center, a vinde o masina este doar inceputul. Odata ce ati urcat la volanul masinii dumneavoastra, Autoklass Center se asigura ca veti parcurge un drum lipsit de obstacole. Service, spalatorie, piese de schimb, accesorii… Chiar si sfaturi si recomandari ori de cate ori aveti nevoie. La Autoklass Center veti gasi tot ceea ce ii trebuie masinii dvs. pentru a functiona si a arata ireprosabil.

Pentru ca Autoklass Center este mai mult decat un dealer auto, este un bun partener de drum.
Autoklass Center, primul centru autorizat Mercedes-Benz la standarde de marca din Romania cu patru locatii nationale, apartine Romstal Group. Autoklass Center Bucuresti a fost infiintata in 2003, iar in anul 2007 devine grup ca urmare a fuziunii prin absorbtie a Autoklass SA Sibiu (2001) si Autoklass SRL Constanta (2000), compania are in prezent sucursale in Bucuresti (Autoklass Bucuresti Sud si Autoklass Bucuresti Nord), Sibiu si Constanta.