OPERATOR DEPOZIT

Adecco Romania

14-05-2006 | EXPIRA LA 20-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Absolvent studii medii
Disponibilitate pentru ore suplimentare
Capacitate de lucru in echipa


CERINTE

Descarcarea marfurilor din camioane, verificarea acestora in momentul sosirii , etichetarea paletilor si amplasarea acestora pe locatiile stabilite de sistemul informatic sau de seful ierarhic , toate ajutat in prealabil de un motostivuitorist
Pregateste paleti mixati in conformitate cu comenzile primite si respectand cerintele specifice ale acestora referitor la greutati, fragilitate si volume produs.
Toate produsele ce intra in componenta comenzilor vor fi asezate in baxuri, care se vor sigila si eticheta cu caracteristicile clientului ( denumire societate, adresa de livrare, numar factura, numar borderou, nume preparator ).
Colecteaza pe doc, paleti intregi si mixati ce intra in componenta unui camion in conformitate cu comenzile alocate respectivului camion
Efectueaza controlul cantitativ si calitativ al produselor la receptie cat si la expedierea comenzilor cu respectarea procedurilor specifice.
Asigurarea utilizarii corespunzatoare a bunurilor incredintate ( unelte, bunuri, materiale, echipamente etc. ) precum si a curateniei la locul de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Adecco este lider mondial in domeniul resurselor umane.
Serviccile Adecco sunt oferite in cadrul a 6000 de birouri, in 67 de tari.
In Romania, Adecco este prezenta din anul 2000 si are birouri deschise in Bucuresti, Arad, Timisoara, Pitesti si Sibiu

Servicii oferite:
- recrutare si selectie
- recrutare in masa
- payrolling
- evaluare psihologica si aptitudinala