OPERATOR DATE GESTIUNE

Genius Distribution SRL

22-01-2007 | EXPIRA LA 28-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Opereaza cu rapiditate in baza de date miscarile marfurilor din gestiune ( facuri clienti, NIR, note de consum, avize de transfer, distribuire documente fiscale).
Gestioneaza, arhiveaza documentele prelucrate, tipizatele neprelucrate.
Intocmeste, emite si gestioneaza rapoarte legate de activitatea contabila de gestiune a firmei.
Foloseste echipamentul de birou - PC, fax, imprimanta, xerox, telefon pentru indeplinirea sarcinilor.


CERINTE

Studii - Liceu.
Cunostinte bune operare PC - excel, worl, outlook expres.
Experienta minim 1 an in pozitie similara in firma de distributie.
Cunostinte documente contabilitate primara de gestiune - facturi, avize, custodie, documente de plata prin banca si casa si a efectelor emiterii lor.
Abilitati de comunicare.
Putere mare de asimilare.
Atentie marita la detalii.
Capabila sa lucreze in conditii de stres.
Disponibila la program prelungit. Disponibila la program de lucru sambata (08.00-15.00)


BENEFICII OFERITE

Pregatire profesionala. Instruire.
Bonuri de masa
Abonament transport in comun.


DESCRIEREA FIRMEI

Genius Distribution este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse pentru instalatii sanitare, sali de baie si bucatarie si feronerie pentru usi si ferestre din lemn din Bucuresti si zona Muntenia. Misiunea noastra este de a oferii clientilor nostrii o gama larga de produse de inalta calitate in conditii de livrare rapida, la preturi competitive. Valorile noastre sunt profesionalismul, performanta si loialitatea. Societatea a luat fiinta in 1996 si s-a dezvoltat permanent atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si numarul si calitatea angajatilor. Ca partenerii ai furnizorilor Franke, Teraplast, Assa Abloy, Wirquin si alti importanti producatori interni si externi, am dezvoltat permanent cota de piata ceea ce a dus la intarirea relatiilor cu acestia si imbunatatirea imaginii noastre in piata. Planul nostru este de a extinde aria de acoperire in continuu pana la acoperirea tuturor oraselor importante din tara. Ne adresam retelelor de retail - depozite si magazine de profil, societatilor care executa lucrari in instalatii si constructii, persoanelor fizice care construiesc locuinte in regie proprie.