OPERATOR CONTROL

GfK Romania

28-01-2009 | EXPIRA LA 19-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Operatorul de Control are ca atributii verificarea chestionarelor realizate de catre Operatorii de Sondaje de Opinie.
Verificarea se va face pe teren, mergand pe traseul Operatorilor de Sondaje de Opinie. Fiecare operator va avea de verificat un numar de 42 de chestionare pe luna.


CERINTE

- Disponibilitate pentru munca de teren;
- Experienta in domeniul culegerii datelor;
- Permis de conducere si posesor automobil;
- Capacitate de incadrare in termene limita;
- Corectitudine;
- Spirit de observatie;
- Persoana matura, sociabila, cu excelente abilitati de comunicare;


BENEFICII OFERITE

- Acesta este un job part-time cu un program foarte flexibil ce va poate oferi un venit suplimentar;
- Salariu fix plus bonusuri in functie de realizari;
- Se va deconta transportul: pentru verificarile din localitatea de resedinta se deconteaza abonamentul, pentru verificarile ce presupun deplasari in Judet, sau in afara Judetului vi se va acorda diurna;
- Programul de efectuare a controlului vi-l puteti stabili singuri in functie de disponibilitatea dumneavoastra si de termenele noastre limita;
- Colaborarea pe o perioada nedeterminata cu o companie multinationala.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in 1934 la Nurenberg, GfK este in prezent cel mai mare institut german de cercetarea de piata si unul din primele 5 din lume. Compania are la activ 130 de filiale in toate continentele si numara peste 5600 de angajati.

GfK Romania s-a constituit in 1996 ca o filiala directa a Institului Fessel-GfK din Austria care este responsabil pentru coordonarea grupului GfK in Europa Centrala si de Est.
GfK Romania are in prezent 150 de angajati si o retea nationala de cca 700 operatori de interviu. Institutul ofera servicii de calitate pentru toate ramurile economiei, respecta standarde de etica si proceduri de la nivelul occidental, are un angajament total fata de relatia pe termen lung cu clientii sai si investeste permanent in oameni, know-how si dotare.