Operator Call Center

POMODAN COLLECTION SRL

31-07-2017 | EXPIRA LA 02-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim să ni se alăture o persoană dinamică și caldă, care să se ocupe de îndrumarea clienților și gestionarea solicitărilor acestora. Dacă ești o persoană eficientă, organizată, responsabilă și dornică să învețe lucruri noi, atunci te așteptăm în echipa noastră. Va trebui să răspunzi mesajelor și solicitărilor primite de la clienți prin telefon sau prin alte canale de comunicare. De asemenea, clienții vor trebui îndrumați în vederea finalizării comenzii. Vei lucra împreună cu echipa de marketing, având ocazia să te implici și să interacționezi în implementarea campaniilor.


CERINTE

Este important să ai cunoștințe de utilizarea a calculatorului.
Experiența în lucrul cu clienții (ex: vânzare în magazine de cosmetice, operator Call Center) sau în domeniile cosmetice, bijuterii, fashion sau e-commerce constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Îți oferim un salariu atractiv, bonusuri în funcție de realizări și șansa dezvoltării personale și profesionale în cadrul unei companii leader de piață a cărei istorie depășește 40 de ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Bottega Verde este liderul pieței de cosmetice naturale din Italia, având o vechime de peste 40 ani și o selecție de peste 800 produse. Consumatorii au ales Bottega Verde ca destinația nr. 1 în privința seturilor cadou (conform rezultatelor studiului GFK Eurisko).