Operator calculator (>12 mil lunar)

Voxility

15-12-2008 | EXPIRA LA 21-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia este in cadrul departamentului de intretinere si monitorizare a retelei. Departamentul este responsabil cu supravegherea si intretinerea retelei Voxility.

Candidatul ideal este tanar, student, sau in primii ani dupa absolvirea studiilor, dornic sa inceapa o cariera in IT. Experienta anterioara, de lucru in mediu organizat, fie ea si limitata, este un plus.

Junior System Administrator va lucra la sediul central Voxility si va monitoriza echipamentele de telecomunicatii ale Voxility, in vederea asigurarii functionarii in parametrii maximi de eficienta a infrastructurii de comunicatii de voce si date a Voxility.

Pozitia implica contactul cu serviciile de suport, cu alti operatori de telecomunicatii si companii mari prin e-mail si telefon, in limba romana sau engleza.

Responsabilitati:
- Monitorizarea permanenta a serverelor, gatewayurilor si centralelor telefonice Voxility
- Oferirea de asistenta clientilor mari, prin email si telefon
- Gestionarea corecta si eficienta a activelor si echipamentelor aflate in grija sa


CERINTE

-OBLIGATORIU: disponibilitate pentru lucrul in ture
-OBLIGATORIU: limba engleza la nivel scris / vorbit mediu
-Reprezinta un avantaj cunostinte despre SQL, VOIP, TCP/IP si cunostinte medii de administrare a serverelor Linux


BENEFICII OFERITE

Voxility ofera conditii pe masura capacitatii fiecarui angajat. Limita superioara este data doar de performanta personala.
Pachetul salarial incepe de la 1200 RON net, salariu la care se adauga bonusuri si renegocieri periodice, precum si alte facilitati.


DESCRIEREA FIRMEI

Voxility este o companie de telecomunicatii focusata pe servicii wholesale in Sudul si Estul Europei.
Voxility faciliteaza accesul altor operatori de telecomunicatii la pietele din aceasta regiune si operatorilor locali la servicii de telecomunicatii internationale.
Voxility este o companie inovatoare cu o cultura moderna care cauta persoane talentate si dornice de a face parte dintr-o echipa competitiva.