Operator arhivare documente financiar-contabile

Flamingo Computers SA

17-11-2006 | EXPIRA LA 23-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Grupul de firme Flamingo International recruteaza candidati dinamici si motivati sa isi asume urmatoarele responsabilitati:
- Inregistrarea, ordonarea si arhivarea documentelor financiar/contabile (facturi, chitante, role case de marcat si rapoarte Z);
- Organizarea cronologica a documentelor si gestionarea intregii arhive;
- Asigura suport reprezentantilor celorlalte departamente pentru identificarea documentelor;
- Responsabil (a) pentru inregistrare, up-date evidenta electronica documente (Excel).
Locatia jobului va fi la sediul central al companiei Flamingo in Otopeni (din Piata Unirii, Piata Victoriei si Piata Presei Libere exista numeroase mijloace de transport: Expres 783, Maxi-Taxi, RATB).


CERINTE

Pentru acest job, isi pot aplica CV-urile candidati (e) care urmaresc sa se dezvolte profesional in domniul financiar-contabil si care indeplinesc urmatoarele cerinte:
- Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare numai la F.R./ I.D. (astfel incat sa faca fata unui program de lucru full-time, respectiv 09:00 - 18:00);
- Constituie avantaj pregatirea de specialitate in domeniul arhivisticii;
- Familiarizare cu documentele financiar/contabile si cu circuitul acestora in cadrul firmei;
- Persoana echilibrata, meticuloasa si foarte bine organizata.


BENEFICII OFERITE

Acest job face parte structural, din departamentul Contabilitate si permite achizitionarea si consolidarea unei experiente primare in domeniul arhivisticii/ contabilitatii, putand reprezenta un post de acces pentru pozitia de Contabil Jr.


DESCRIEREA FIRMEI

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, liderul pietei de IT&C din Romania. Compania detine o retea de 114 de magazine IT si electronica de consum în Romania, Bulgaria si Serbia, sub brandurile Flamingo si Future Shop, avand o suprafata totala de vanzare de circa 14.000 mp.
Strategia de dezvoltare a activitatii de retail Flamingo urmeaza trei directii majore: dezvoltarea unei retele de retail formata din magazine de mici dimensiuni dedicate comercializarii de aparatura IT şi electronica mobila, continuarea dezvoltarii retelei actuale de magazine prin deschiderea unor noi locatii precum si modernizarea si extinderea celor existente si dezvoltarea unei retele de magazine de mare suprafata în care sa fie comercializata, in afara de produsele IT, o gama larga de produse electronice si electrocasnice.
Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 este de peste 80 de milioane de euro. Situatiile financiare ale Flamingo sunt auditate de PricewaterhouseCoopers.