Ofiter Vanzari Produse de Grup in Bucuresti si Sfantu Gheorghe

Bancpost

21-08-2008 | EXPIRA LA 27-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferirea de informatii si servicii clientilor curenti si potentiali;
Implicarea in promovarea produselor si imaginii bancii;
Explorarea oportunitatilor pentru vanzarile de produse de grup si stabilirea contactelor cu potentiali clienti, anagajatori, sindicate si alte companii;
Urmarirea dezvoltarii pietei in domeniul vanzarilor de produse de grup (schimbari in nevoile clientilor, produse noi ale competitiei).


CERINTE

Studii Superioare Economice (de preferinta);
Minim 1 an experienta in relatiile cu clientii;
Limba Engleza- nivel mediu;
Cunostinte bune de operare PC;
Excelente abilitati de comunicare, vanzare si negociere;
Excelente abilitati numerice si analitice;
Spirit de initiativa, spirit de echipa;
Flexibilitate/Adaptabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost se afla in plin proces de modernizare, proces care vizeaza repozitionarea retelei de unitati pe piata, optimizarea operatiunilor, sustinute de implementarea unui sistem informatic centralizat, adoptarea unei identitati corporative care sa reflecte apartenenta la grupul Eurobank EFG, precum si sporirea atractivitatii ofertei de produse si servicii.

Bancpost si-a construit in cei peste 14 ani de existenta un bun renume in tara si in strainatate, lucru confirmat, de altfel, de prestigioasa publicatie The Banker, membra a Grupului de Presa Financial Times, care a desemnat Bancpost Banca Anului in Romania, editia 2004, precum si de renumita publicatie Euromoney care a oferit Bancii premiul Cea mai buna banca din Romania in anul 2005 pentru guvernanta corporativa.

Prin obiectivului sau declarat de a deveni una dintre primele 3 banci din Romania, Bancpost si-a propus o misiune extrem de ambitioasa. Pentru a atinge acest deziderat banca va adopta o politica agresiva de cucerire a segmentelor de piata, oferind o gama de produse si servicii de inalta calitate, bine gestionata, eficienta si atractiva.

Suntem convinsi ca veti gasi in Bancpost atat o echipa tanara, activa si deschisa, dar si un mediu profesionist in care va veti putea dezvolta o cariera de succes.