Ofiter Operatiuni Documentare

Bancpost SA

18-12-2006 | EXPIRA LA 24-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturile sunt situate in Centrele de Afaceri ale Bancpost si se subordoneaza directorului Centrului de Afaceri si Directorului Directiei Finantarea Comertului din Centrala Bancii.
Principalele responsabilitati:
- Gestionarea portofoliului de clienti, asigurand vanzarea produselor de finantarea comertului (acreditive, scrisori de garantie incasso-uri si ordine de plata conditionate);
- Mentinerea unei relatii active/permanete in domeniul operatiunilor documentare, intre clienti si centrala bancii;
- Analiza lunara a rezultatelor obtinute in domeniul operatiunilor documentare;
- Verificarea continutului adreselor de avizare a operatiunilor documentare (acreditive, scrisori de garantie incasso-uri si ordine de plata conditionate) ale clientilor;
- Informarea centralei bancii asupra aspectelor de procesare a operatiunilor documentare;
- Verificarea documentelor remise de catre clienti centralei bancii, in baza acreditivelor, incasso-urilor, in conformitate cu termenii si conditiile respectivelor modalitati de decontare si cu legislatia in vigoare.


CERINTE

Calificari necesare:
- Studii economice superioare;
- Minim 3 ani experienta in domeniul bancar, preferabil in operatiuni documentare si/sau vanzari;
- Buna intelegere a mediului de afaceri ;
- Cunoasterea reglementarilor nationale si internationale in vigoare;
- Cunostinte de limba engleza si utilizare PC;
Competente comportamentale:
- Excelente abilitati de comunicare, negociere;
- Persuasiune, dinamism, flexibilitate;
- Spirit antreprenorial si de echipa;
- Atentie la detalii;
- Gandire analitica si sintetica.


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost se afla in plin proces de modernizare, proces care vizeaza repozitionarea retelei de unitati pe piata, optimizarea operatiunilor, sustinute de implementarea unui sistem informatic centralizat, adoptarea unei identitati corporative care sa reflecte apartenenta la grupul Eurobank EFG, precum si sporirea atractivitatii ofertei de produse si servicii.
Bancpost si-a construit in cei peste 14 ani de existenta un bun renume in tara si in strainatate, lucru confirmat, de altfel, de prestigioasa publicatie The Banker, membra a Grupului de Presa Financial Times, care a desemnat Bancpost Banca Anului in Romania, editia 2004, precum si de renumita publicatie Euromoney care a oferit Bancii premiul Cea mai buna banca din Romania in anul 2005 pentru guvernanta corporativa.
Prin obiectivului sau declarat de a deveni una dintre primele 3 banci din Romania, Bancpost si-a propus o misiune extrem de ambitioasa. Pentru a atinge acest deziderat banca va adopta o politica agresiva de cucerire a segmentelor de piata, oferind o gama de produse si servicii de inalta calitate, bine gestionata, eficienta si atractiva.
Suntem convinsi ca veti gasi in Bancpost atat o echipa tanara, activa si deschisa, dar si un mediu profesionist in care va veti putea dezvolta o cariera de succes.