Ofiter de conformitate

Banca Comerciala FEROVIARA

29-07-2010 | EXPIRA LA 04-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acorda consultanta de specialitate, monitorizeaza si raporteaza riscul de conformitate.
Participa la procesele de elaborare, actualizare si implementare a programului de conformitate, a politicii de conformitate, a procedurilor interne pentru prevenirea spalarii banilor, finantarii actelor de terorism, cunoasterea clientelei.
Participa la dezvoltarea si implementarea proiectelor in vederea asigurarii conformarii cu legile, regulile si standardele interne si internationale aplicabile.
Asigura transmiterea tuturor informatiilor relevante, specific domeniului conformitatii catre toate categoriile de salariati ai bancii.
Analizeaza si evalueaza proiectele reglementarilor interne, noile produse si servicii bancare, precum si tranzactii punctuale la solicitarea structurilor interne/unitatilor teritoriale


CERINTE

Studii superioare juridice/economice
2 ani experienţă în domeniul conformităţii sau 3 ani experienţă în activitatea bancară;


DESCRIEREA FIRMEI

Banca Comerciala FEROVIARA SA a primit autorizatia de functionare de la BNR in august 2009, ulterior activitatea principala concentrandu-se asupra operationalizarii sucursalelor si efectuarii operatiunilor bancare, activitate ce a inceput in noiembrie 2009.
Profilul bancii este de banca universala ce ofera o gama completa de produse si servicii pentru clienti persoane fizice si juridice, in lei si valuta si care intentioneaza ca in anul 2010 sa isi dezvolte reteaua de sucursale si agentii si in principalele orase din tara.