OFITER COMERCIAL

CODECS

28-09-2007 | EXPIRA LA 28-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ofiterul comercial facturare va raporta Managerului Serviciului Facturare si Incasare Clienti si va fi responsabil de activitatea de facturare/ incasare numerar sau prin card. Deasemenea va fi responsabil cu verificarea contractelor, inregistrarea operatiunilor comerciale in baza de date si colaborarea cu echipa de vanzari pentru solutionarea problemelor aparute in tranzactiile comerciale.

Responsabilitatile postului:

- Actualizeaza inregistrarile privind situatia incasarilor;
- Introducerea contractelor;
- Incasari numerar sau prin card bancar;
- Pastrarea relatiei cu echipa de vanzari pentru rezolvarea situatiilor curente ivite in relatia cu clientul;
- Furnizarea de informatii referitoare la situatia facturarilor si platilor catre client, la solicitarea acestuia sau prin intermediul echipei de vanzari, de la caz la caz.


CERINTE

- Experienta minima 2 ani in activitatea de facturare
- Studii superioare de specialitate;
- Flexibilitate si dorinta de dezvoltare;
- Abilitati de comunicare;


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant, posibilitati de evolutie profesionala, beneficii in conformitate cu politica companiei (bonuri de masa si servicii medicale)
Toate solicitarile vor fi tratate cu stricta confidentialitate.
Vor fi contactate numai persoanele selectate.


DESCRIEREA FIRMEI

CODECS este o organiza¿ie nonguvernamental¿ creata in 1993 cu sprijinul Know How Fund din Marea Britanie ¿i al Funda¿iei Romane pentru Democra¿ie.
Ca r¿spuns la evolu¿ia mediului economic românesc ¿i din dorin¿a de a satisface necesit¿¿ile de instruire a personalului din cadrul organiza¿iilor, CODECS a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate ¿i consultan¿¿ managerial¿. Programele de training sunt modelate astfel încât s¿ se adapteze nevoilor organiza¿iilor, atât prin con¿inut ¿i metode de înv¿¿are, cât ¿i prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de preg¿tire al participan¿ilor, procesul de înv¿¿are bazându-se pe parteneriat.