OFITER BANCAR CONFORMITATE

Banca Romaneasca

11-10-2011 | EXPIRA LA 10-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura conformitatea cu legile şi reglementările interne din aria conformitatii;
Elaboreaza, actualizeaza şi implementează politici, proceduri si programe de acoperire a riscurilor de conformitate;
Monitorizeaza legislatia specifica ariei conformitatii, monitorizeaza stadiul implementarii noilor prevederi legislative in Banca si informeaza periodic conducerea bancii si diviziile direct implicate;
Verifica dacă noile produse şi noile proceduri sunt în conformitate cu cadrul de reglementare în vigoare şi cu orice amendamente ale acestuia incluse în acte normative adoptate, ale căror prevederi vor deveni aplicabile ulterior ;
Intocmeste rapoarte privind activitatea desfasurata.


CERINTE

Experienta in domeniul bancar: cel putin 5 ani;
Studii superioare juridice sau economice finalizate;
Buna cunoastere a legislatiei aplicabile in domeniul bancar si a reglementarilor interne;
Experienta privind activitatea de emitere/ avizare reglementari interne
Limba engleza nivel cel putin mediu
- Competente privind organizarea / planificarea activitatii;
- Capacitatatea de a gestiona volume mari de informatii;
- Aptitudini semnificative in privinta comunicarii (buna flexibilitate intelectuala, capacitate de elaborare);
- Spirit de echipa (disponibilitati semnificative in privinta stabilirii si intretinerii de relatii, de cooperare in cadrul grupului de munca).


DESCRIEREA FIRMEI

In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achizitionat pachetul majoritar la Banca Romaneasca S.A., detinand in prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) este un alt actionar important, detinand 10,209% din capitalul social al bancii.

Banca Romaneasca dispune de o retea nationala formata din 151 de sucursale, din care 40 sunt situate in Bucuresti. Banca detine un capital social de peste 119 milioane Euro. Intr-o piata foarte dinamica, cota de piata a bancii a crescut de la 2,09% in decembrie 2006 la 2,68 % in decembrie 2007.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elena fiind fondat in anul 1841. Grupul NBG detine o pozitie dominanta pe piata serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unitati bancare in tara si in strainatate si un portofoliu de 10 milioane de clienti.