Ofiter Bancar Comunicare Interna

PROCREDIT BANK

12-05-2011 | EXPIRA LA 11-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati:
Revizuieşte versiunea finală (romana si engleza) a reglementarilor interne pentru a asigura un format si o terminologie unitara Facilitează elaborarea şi emiterea reglementarilor interne si ale documentelor decizionale conexe, si informează toate persoanele interesate cu privire la modificarile intervenite Pregateste procesele verbale (romana si engleza) ale întâlnirilor comitetelor/ subcomitetelor/ din cadrul băncii, pentru a asigura o documentare exactă a deciziilor, şi transmiterea acestora către persoanele interesate Asigură pregătirea şi transmiterea documentelor relevante către BNR, în vederea notificării BNR cu privire la emiterea/ modificarea reglementarilor interne ale băncii, sau în vederea solicitării avizului BNR pentru emiterea/ modificarea reglementarilor interne Asigură arhivarea în format fizic si electronic, precum si actualizarea bazelor de evidenta ale reglementarilor interne, a documentelor decizionale si ale proceselor verbale ale comitetelor/ subcomitetelor Bancii Asigură actualizarea informaţiilor disponibile pe site-ul de Intranet al Băncii şi notificarea tuturor părţilor interesate


CERINTE

Daca te identifici cu misiunea si valorile bancii noastre, doresti sa afli mai multe despre alte tari si culturi si corespunzi profilului urmator:
Foarte bune abilitati de comunicare, scris si verbal Excelente abilitati organizatorice Acuratete si atentie la detalii Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat Bune cunostinte de operare calculator - Microsoft Office Experinta relvanta in domeniul bancar reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

iti oferim un loc de munca interesant si plin de provocari intr-un mediu international dinamic, caracterizat printr-o ierarhie simpla.
Documentele care insotesc aplicatia trebuie sa cuprinda motivele pentru care consideri ca te potrivesti postului pentru care aplici.
Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Cunostintele de matematica elementara, contabilitate si limba engleza de baza constituie un plus in evaluarea aplicatiei tale.
Daca profilul de mai sus se potriveste calificarii tale, te rugam sa aplici on-line sau sa trimiti CV-ul si scrisoare de intentie la hr@procreditbank.ro, pana la data de 23 Mai 2011. Te rugam sa specifici in subiectul e-mail-ului postul si locatia pentru care aplici.
Toate aplicatiile sunt confidentiale.


DESCRIEREA FIRMEI

Our core business is to provide financing support to micro entrepreneurs as well as small and medium enterprises 9SME), including physical autjorized persons, family associations, SRL and other types of business activities. Applying a unique credit technology precisely tailored to the needs of our target group we aim to set new standards in business lending in Romania.