Ofiter aprobari credite ipotecare- Head office

Bancpost SA

25-06-2007 | EXPIRA LA 25-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul este situat in Centrala Bancii, in cadrul Directiei Credite Ipotecare, iar ocupantul acestui post va avea urmatoarele responsabilitati:
- Se ocupa de cererile zilnice privind acordarea de credite ipotecare;
- Intocmeste analiza capacitatii de rambursare a creditului, in conformitate cu normele privind aprobarea creditelor ipotecare/imobiliare;
- Inainteaza catre Departamentul Juridic si catre Departamentul Tehnic toata documentatia necesara si urmareste modul de respectare a procedurii;
- Pregateste Referatul de Credit si il inainteaza spre aprobare;
- Duce la indeplinire toate celelalte sarcini primite de la managerul departamentului;
- Sprijina sucursalele in ceea ce priveste problematica aprobarii de credite;


CERINTE

- Studii superioare
- Experienta de minim 1 an in domeniul finaciar-bancar
- Cunostinte de operare calculator
- Cunostinte de limba engleza
- Abilitati de comunicare si relationare
- Atentie la detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost se afla in plin proces de modernizare, proces care vizeaza repozitionarea retelei de unitati pe piata, optimizarea operatiunilor, sustinute de implementarea unui sistem informatic centralizat cu performanta ridicata (FlexCube), adoptarea unei identitati corporative care sa reflecte apartenenta la grupul Eurobank EFG, precum si sporirea atractivitatii ofertei de produse si servicii.
Proiectul de remodelare a unitatilor Bancii a debutat cu deschiderea in Bucuresti a unui sediu central nou, iar pana la sfarsitul anului 2005 primele 19 unitati remodelate au fost deschise. Noile unitati asigura un ambient de afaceri modern, prietenos, orientat catre clienti si sunt conforme cu noile standarde de identitate corporativa.
De asemenea, o noua infrastructura a fost implementata pentru a deservi mai bine segmentele de clientela ale bancii. Astfel, zona de retail este gestionata de toate cele 150 de unitati ale bancii si cele 8 centre de coordonare regionale, companiile mijlocii de o retea formata din 8 centre de business si 14 birouri satelit ale acestora, in timp ce Directia Companii Mari din cadrul Centralei Bancpost ofera solutii financiare clientilor corporativi mari ai Bancii.

Bancpost si-a construit in cei peste 14 ani de existenta un bun renume in tara si in strainatate, lucru confirmat, de altfel, de prestigioasa publicatie The Banker, membra a Grupului de Presa Financial Times, care a desemnat Bancpost \\|Banca Anului in Romania\\|, editia 2004, precum si de renumita publicatie Euromoney care a oferit Bancii premiul \\|Cea mai buna banca din Romania in anul 2005 pentru guvernanta corporativa\\|.
Prin obiectivului sau declarat de a deveni una dintre primele 3 banci din Romania, Bancpost si-a propus o misiune extrem de ambitioasa. Pentru a atinge acest deziderat banca va adopta o politica agresiva de cucerire a segmentelor de piata, oferind o gama de produse si servicii de inalta calitate, bine gestionata, eficienta si atractiva.
Suntem convinsi ca veti gasi in Bancpost atat o echipa tanara, activa si deschisa, dar si un mediu profesionist in care va veti putea dezvolta o cariera de succes.