Office Assistant

Hill International

15-02-2007 | EXPIRA LA 21-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acest post implica o varietate de atributii cu accent pe sustinerea din punct de vedere organizatoric si administrativ a managementului companiei.
Veti fi responsabil/a de comunicarea interna la nivel international, in special cu compania mama si managementul diferitelor departamente, de organizarea intalnirilor si a calatoriilor in interes de serviciu, precum si de pregatirea raportarilor si a documentelor necesare.


CERINTE

In acest post sunt necesare fluenta in limba engleza (germana constituind un avantaj), abilitati deosebite in operarea MS Office, inclusiv nn PowerPoint si experienta similara dovedita in cadrul unei companii aflate in stadiul de demarare a activitatilor.
Sunt absolut necesare pentru acest post excelente abilitati de organizare, autodisciplina si comunicare, alaturi de spirit de echipa si prezenta profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Hill International este un Grup de Consultanta in domeniul Resurselor Umane, intemeiat in 1975 in Viena, Austria. Avand o experienta de peste 30 de ani in selectia si recrutarea de personal, Grupul opereaza acum in 22 de tari.