OFFICE ADMINISTRATOR!!

BM ePayPoint ¿ specializata in Servicii de Leasing

27-11-2007 | EXPIRA LA 27-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In numele clientului nostru, un important producator de articole sportive, cautam o persoana tanara, dinamica pentru pozitia de Office Administrator.
Scopul principal va fi acela de a se asigura c¿ întregul flux informa¿ional si organiza¿ional se desf¿¿oar¿ conform standardelor adidas pentru a crea un loc de munca eficient.

- Activit¿¿i de recep¿ie
- Activit¿¿i de administrare birou si re¿ea proprie de magazine
-Organizarea întâlnirilor de afaceri
- Este responsabil cu administrarea biroului si a re¿elei proprii de magazine (derularea contractelor de închiriere, paza si protec¿ie, cur¿¿enie, consumabile, repara¿ii si între¿inere) conform standardelor definite ¿i la timp.
-Asigur¿ în mod profesionist activitatea de recep¿ie, respectiv intrarea/ ie¿irea de coresponden¿¿, vizitatori, apeluri telefonice, faxuri, plicuri, colete, etc.
- Organizeaz¿ întâlniri ¿i c¿l¿torii de afaceri, preg¿te¿te invita¿iile, agenda, transportul, cazarea, masa ¿i logistica întâlnirilor.
-Desf¿¿oar¿ activitatea de îndosariere ¿i arhivare ¿i men¿ine la zi bazele de date necesare unei bune func¿ion¿ri a activit¿¿ii.
- Preg¿te¿te documenta¿ia în vederea ob¿inerii de autoriza¿ii/ permise/ aprob¿ri legate de activitatea re¿elei proprii de magazine ¿i birou ¿i urm¿re¿te procesul de autorizare, pân¿ la faza final¿.
- Îndosariaz¿ toate documentele incluse în activitatea de birou ¿i cea a magazinelor proprii.
- Va duce la îndeplinire orice alt¿ sarcin¿ trasat¿ de c¿tre ¿eful ierarhic superior.


CERINTE

Studii superioare
Cuno¿tin¿e avansate de limba englez¿
Experien¿¿ în domeniul secretariatului ¿i a administr¿rii unui birou
Nivel avansat de operare PC (MS Office, Outlook)


DESCRIEREA FIRMEI

BM ePayPoint is a division of the Barnett McCall family.