Șofer intern firmă (cat. B)

Academia de HR

20-10-2019 | EXPIRA LA 30-10-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, importantă companie care se ocupă cu importul şi distribuţia de echipamente medicale de înaltă performanță provenind de la cei mai mari producători ai lumii și cele mai mari și respectate branduri de profil.

Produsele companiei sunt de o calitate excepțională și pot fi găsite în numeroase spitale și clinici, în sălile de operații, în saloanele de terapie intensivă ori în maternități asigurând îngrijirea pacienților. Acestea răspund celor mai înalte standarde impuse din domeniu fiind certificate FDA, CE și ISO.

Printre echipamentele furnizate se numără de exemplu blocuri operatorii (chirurgie generală și cardiovasculară, chirurgie bariatrică, urologie, ginecologie, ORL, oftalmologie, etc.), secţii de anestezie şi terapie intensivă, echipamente performanțe de imagistică medicală şi explorări funcţionale (CT, RMN, angiografie, echografie etc), spaţii post-operatorii şi saloane.

Proiectele de anvergură de dotare cu aparatură de top a unora dintre cele mai cunoscute spitale din România sunt o recunoaștere a poziției de lider pe care Clientul nostru o deține în piață și a reputației de care se bucură.



Descrierea Jobului
Asigura transportul de perssoane (angajați și vizitatori) spre diverse locații din București și împrejurimi (aeroport, sediul și punctele de lucru ale firmei, la clienți, etc.)

Conduce mașinile companiei (doar transport persoane) și răspunde diverselor necesități ad-hoc de mobilitate ale companiei

Realizează diverse deplasări scurte (transport acte și documente, colete, deplasări la clienți) în funcție de necesități

Însoțește persoanele transportate și rămâne la dispoziția acestora pe durata întâlnirilor de business, evenimente și alte deplasări

Păstrează în bună stare de funcționare și curățenie mașinile pe care le conduce

Vino să lucrezi într-o companie care te tratează cu respect și te apreciază la adevărata ta valoare!


CERINTE

Studii și Experiență

Minim Liceu/Studii medii
Experiență în roluri similare min. 1 an
Alte cerințe

Carnet conducere cat. B (de min. 3 ani)
Capacitate de orientare în București, bună cunoaștere a traseelor principale
Punctualitate și seriozitate
Atenție la detalii
Discreție
Personalitate

Aptitudini de comunicare și planificare
Prezența de spirit/dinamism
Persoană organizată


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru plăcut, firma de prestigiu

Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști, atmosferă de familie

Mașini în foarte bună condiție

Program flexibil/relaxat, activitate fără stres

Masă de prânz asigurată de către firmă

Siguranță și stabilitate pe termen lung

Salariu motivant

Plăți efectuate la timp, fără întarziere


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro