.NET & SQL Junior Developer

Entelion Software

13-10-2007 | EXPIRA LA 12-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectarea, dezvoltarea si intretinerea de aplicatii web cu acces la baze de date - CRM - pentru industria de leasing, asigurari, farmaceutica, distributie si servicii.

Proiectarea, dezvoltarea si intretinerea de site-uri web complexe - corporate, e-commerce, prezentare, etc - bazate pe content management system, pentru clienti din Romania si Vestul Europei.


CERINTE

Experienta cu ASP.NET 1.1, 2.0 (C#)
Experienta in design si administrare Microsoft SQL Server 2000 si 2005
Experienta in tehnologii Web 2.0
Fluenta in Limba Engleza
Team-player
Proactiv
Customer oriented


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, cu bonusuri de performanta.
Mediu dinamic - hands-on.
Proiecte foarte interesante.
Implicare si respsonsabilizare.


DESCRIEREA FIRMEI

Entelion Software furnizeaza servicii software pentru managementul relatiilor cu clientii - CRM. Folosind aplicatii web cu acces la baze de date, dezvoltate pe tehnologii Microsoft, compania ofera solutii de crestere a vanzarilor si reduceri ale costurilor operationale de suport clienti. Industriile in care activeaza clientii nostri sunt: leasing, asigurari, brokeraj, reprezentante farmaceutice, distributie b2b, servicii.

Produsul dezvoltat si promovat pe piata romaneasca se numeste Teamshare(R), aplicatie de CRM online oferita in modelul clasic de licentiere dar si Software-as-a-Service. Entelion este Microsoft Certified Partner din Mai 2004, avand competenta ISV/Software Solutions din Octombrie 2004.