Muncitori necalificati - depozit

S.C. Porta Brand B&M S.R.L.

08-09-2016 | EXPIRA LA 08-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea firmei se desfasoara in cadrul unui depozit situat pe Soseaua de Centura, zona Stefanesti (intrare pe A3). Obligatia posibilului angajat este de a organiza depozitul in functie de cererile superiorilor. De asemenea aveti responsabilitatea de a incarca / descarca masinile venite in cadrul depozitului cu produsele necesare. Beneficiati de un salariu de 1.200 de lei pe luna plus bonuri de masa, un program fix (08:00 - 17:30), un contract de munca legalizat, instruirea necesara, protectia in potriva posibilelor accidente si un contract bine pus la punct. Bonurile de masa sunt in valoare 9.57 Lei si primiti cate unul pentru fiecare zi lucratoare. Plata se face in doua instante, avansul pe data de 5 a lunii iar lichidarea pe 20 (bonurile se dau in ultima zi a lunii in curs).


CERINTE

Candidatul ideal pentru noi este o persoana atenta si harnica. Cautam o persoana care sa aiba timpul si atentia necesara pentru dezvoltarea unei cooperari ideale cu ceilalti colegi. Nu sunt necesare studii, de asemenea nu este nevoie sa aveti o anumita specializare. Cunostiinta unei specializari reprezinta un avantaj dar nu este neaparat necesar. De asemenea detinerea licentei de conducere va constitui un alt avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Porta Brand B&M s-a infiintat in anul 2005, cu scopul de a le aduce romanilor cele mai noi si calitative usi Porta Doors. Avand in stoc o gama variata, cca 40.000 de usi si tocuri, noi va punem la dispozitie dintre cele mai variate si moderne usi, cu diferite caracteristici, toate cu scopul de a servi cerintelor dumneavoastra. Gama variata si moderna pe care o oferim clientilor nostri cuprinde atat usi de interior cat si usi exterior, usi de intrare in apartament sau industriale, usi pentru birou, hotel, institutii publice si oricare alt tip de cladire.