Muncitori necalificati cu optiune de recalificare pe postul de SUDOR PEHD

LOGSTOR SRL

17-05-2017 | EXPIRA LA 16-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Debavureaza tevile de excesul de spuma polistirenica si pastreaza curatenia la locul de munca.


CERINTE

- dorinta si bunavointa de a munci
Cei interesati pot suna la 0737 300 290 pentru relatii si programare la interviu


BENEFICII OFERITE

- salariul tot pe contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata cu 3 luni de proba conform legii
- bonuri de masa la nivel maxim de 15 lei/bon/zi lucrata
- optiunea de a se califica/specializa ca si SUDOR PEHD (polietilena) cu cursuri platite de firma si acreditate de ministerul muncii


DESCRIEREA FIRMEI

"Compania daneza Logstor, cel mai important producator de tevi preizolate utilizate in sectorul energetic cu afaceri de circa 300 de milioane de euro, a preluat activitatile de profil ale grupului de firme Stizo prin achizitia liniilor de fabricatie ale Stizo Termo.

Principala activitate a companiei Stizo Termo era productia de tevi necesare sistemului centralizat de incalzire, nivelul afacerilor fiind de circa 3 milioane de euro anual.
„Logstor era prezent si inainte pe piata locala, dar vindea produse importante din Polonia. De acum inainte va fi prezent cu propria linie de productie. Prin aceasta tranzactie am vandut liniile de fabricatie si am inchiriat pentru 15 ani terenul si halele de productie. Vorbim de o suprafata de 20.000 de metri patrati unde pot fi extinse activitatile fabricii. Aceasta era practic unica solutie pentru noi in fata unei eventuale investitii greenfield a Logstor care ne-ar fi eliminat de pe piata”, explica Dan Nicolae Ene, proprietarul grupului de firme Stizo, fara a preciza insa valoarea tranzactiei.
Potrivit acestuia, grupul Logstor a venit deja cu contractele de livrare pentru anumite tari din regiune, ceea ce va duce la cresterea factorului de utilizare al fabricii de la circa 30-40% la aproape 100% in al treilea trimestru al anului."