Montatori pardoseli

ABC Human Capital

05-05-2008 | EXPIRA LA 04-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru activeaza ca important importator si distribuitor de produse pentru amenajari interioare - pardoseli PVC, mocheta, tapet, adezivi, sape autonivelante,rasini epoxidice.
In 70 -80% din cazuri este preluat si montajul / punerea in opera a produselor comercializate.
Parteneri externi din Franta, Germania, Anglia, Italia, Belgia.
Produsele comercializate sunt destinate in special spatiilor cu trafic intens,institutiilor publice, spitale, scoli, hale industriale, hoteluri, cladiri de birouri, etc


Clientul nostru angajeaza MONTATORI PARDOSELI PVC si mochete profesionale, cu sau fara experienta.Asiguram cazarea pentru persoanele din provincie.Pachet salarial atractiv:salariu fix,bonuri masa,cazare,transport.


CERINTE

Experienta in montarea de pardoseli PVC, pardoseli sportive, mochete profesionale, etc.
In cazul persoanelor fara experienta, asiguram scolarizare si calificare direct la producator, in tara si strainatate.


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, alaturi de echipa sa, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Consultantii ABC Human Capital vin cu o bogata experienta castigata in urma derularii unor complexe proiecte de recrutare, pentru posturi de middle si top management, pentru companii nationale si multinationale, la nivelul intregii tari.