Montator Pardoseli - mochetar, linolist, parchetar

MPA SISTEM CONSTRUCT

26-10-2007 | EXPIRA LA 25-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul nostru coleg va lucra intr-o echipa de montaje de pardoseli calde de tip covor linoleum, covor pvc, pardoseli pe baz¿ de r¿¿ini epoxidice, mocheta etc.

- Programul de lucru este flexibil iar salariul avantajos.
- Detaliile se vor discuta la interviu.


CERINTE

- Experienta minim 1 an.
- Permis de conducere categoria B, poate constitui un avantaj.
- Dorinta de munca, seriozitatea, capacitatea de a acumula relativ repede experienta, capacitatea de a se integra in colectiv si de a lucra in echipa sunt tot atâtea avantaje pe care le pute¿i avea în ob¿inerea postului.


DESCRIEREA FIRMEI

MPA Sistem Construct Bucure¿ti este societate cu raspundere limitata, cu capital social integral privat romanesc, infiintata in 2003, avand ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii si produse in domeniul constructiilor. Maturitatea companiei a generat viziunea acesteia in relatia cu clientii pe principiul furnizarii de solutii si nu de produse sau servicii. Pentru noi eficienta primeaza !

MPA Sistem Construct ofera solutii in vederea realizarii unor etape specifice constructiilor oferind clientilor sai sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, microstatii de epurare a apelor uzate menajere, sisteme de pardoseli profesionale si sisteme de invelitori din tabla tip tigla.

MPA Sistem Construct S.R.L. Bucure¿ti este dealer SOTRALENTZ®, TECHNEAU®, MUFLE®, FORBO®, PLANNJA®, VELUX® si a statiilor modulare de epurare a apelor uzate menajere. Pentru toate produsele se asigura gratuit asistenta tehnica la cerere.