MERCHANDISER

Arobs Transilvania Software

05-12-2008 | EXPIRA LA 11-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mentine o buna relatie cu reprezentantii de magazine astfel incat sa promoveze o imagine buna a companiei si a produselor,
- Asigura mercantizarea la cele mai bune standarde a marfii din magazine (rotatia stocului, aranjarea marfii in raft etc),
- Cresterea numarului de comenzi si dezvoltarea vanzarilor.


CERINTE

- Studii medii/superioare,
- Cunoasterea foarte buna a pietei locale,
- Atentie la detalii, spirit de observatie,
- Spirit organizatoric, initiativa si perseverenta,
- Experienta anterioara in merchandising sau activitati promotionale (constituie un avantaj).


DESCRIEREA FIRMEI

Arobs ocupa locul 1 in tara si locul 5 in Europa de Est in Technology Fast 50 intocmit de Deloitte.

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 150 de profesionisti. Nucleul echipei AROBS este alcatuit din programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++. Dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.ARoBS este certificata ISO 9001:2000.

La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte provocatoare de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta sau sa dobandesti experienta, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV la job@arobs.ro.
Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com