Membru sau voluntar al Asociatiei

Asociatia ROLeader Maramures

04-02-2010 | EXPIRA LA 10-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Membru sau voluntar al Asociatiei Roleader cu urmatoarele: Full time, Part time, Practica (Neplatita), Project Based, Voluntariat.


CERINTE

TU poti fi candidatul IDEAL daca ...

Vrei sa iti faci prieteni noi?

??? Doresti sa te afirmi si sa fii cunoscut?

??? Doresti sa-ti gasesti CALEA TA?

??? Vrei sa ajuti pe altii dar in acelasi timp sa te ajuti pe tine?

??? Vrei sa participi si sa organizezi evenimente de talie nationala si internationala?

??? Vrei sa inveti tehnici de leadership si dezvoltare personala?

??? Vrei sa iti formezi un CV de invidiat si sa te dezvolti atat personal cat si profesional?

??? Iti place sa calatoresti? Vrei sa escaladezi Vf. Omu?

Atunci raspunde acestui mesaj!

Asociatia ROLeader iti poate oferi toate aceste lucruri si multe altele!

Dar daca nimic de mai sus nu e pe placul tau, nu te descuraja, spune ce astepti de la noi si incercam sa nu te dezamagim!


BENEFICII OFERITE

Tot ce e mai sus si multe altele!


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia ROLeader promoveaza transformarea personala si sociala, educatia spirituala, arta leadershipului, 3P (Pasiunea, Puterea, Performanta) atat in programe educationale pentru tineret cat si organizationale sau guvernamentale.

Misiunea noastra este sa cream o platforma sociala tanara si entuziasta care sa genereze un cadru dinamic de transformare personala si sociala,in acord cu valorile spirituale romanesti si universale de respectare a vietii, a libertatii si a demnitatii umane.

Actiunile ROLeader se fundamenteaza pe argumentul ca noi toti suntem interconectati. in consecinta, cel mai bun mod de a obtine succes este sa sprijini succesul celorlalti. Binele fiecaruia dintre noi genereaza binele comunitatii.

Intentia noastra este sa cream o comunitate de lideri constienti ca realitatea exterioara este o consecinta fireasca a realitatii interioare iar transformarea socialaeste o consecinta a transformarii personale.

Actiunile noastre vizeaza consolidarea si promovarea culturii de leadership specifica organizatiilor proactive, agile si persuasive, printr-o curricula de programe educationale (conferinte, seminarii, workshop-uri, tabere si scoli de vara) prin care sa se genereze un cadru durabil de transformare personala si organizationala.

Prin programul de Responsabilitate Sociala MERGI PE CALEA TA!, Asociatia ROLeader manifesta un triplu angajament: fata de oameni, fata de societate si fata de mediul inconjurator. Dorim sa contribuim la crearea, consolidarea si dezvoltarea unei comunitati de tineri lideri romani constienti de maretia lor si responsabili de calitatea vietii personale si a cetatii.