Medici rezidenti/specialisti pentru "Patient Care Manager

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria

05-04-2012 | EXPIRA LA 05-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rolul Patient Care Manager-ului este de a coordona intrega experienta a pacientului cu nevoi de case management in grupul Regina Maria, de la programare pana la follow-up.

Responsabilitati principale :
- Gestioneaza cazurile medicale ale pacientilor in cadrul unitatii operationale in care activeaza, incluzand preluarea cazului de la medicul trimitator, programarea consulturilor investigatiilor suplimentare cu pacientul, informarea pacientului asupra recomandarilor “pre” si “post” consult sau investigatii, follow-up catre pacient;
- Informeaza pacientul asupra consulturilor, investigatiilor si procedurilor medicale ce ii sunt necesare;
- Preia pacientii si ii conduce de-a lungul traseului medical in unitatea operationala in care activeaza si/sau in cadrul retelei Regina Maria, dupa caz;
- Asista pacientul in cadrul unora dintre consultatii, cu acordul acestuia prealabil;
- Informeaza medicul initiator asupra finalizarii cazului medical;
- Asigura un inalt nivel de curtoazie fata de pacienti, fata de colaboratori si colegi;
- Respecta standardele de comunicare cu pacientii;
- Sesizeaza catre superiorul direct orice situatie care necesita escalarea sau orice situatie nereglementata procedural


CERINTE

Aceasta oportunitate profesionala se adreseaza tuturor MEDICILOR rezidenti, specialisti sau medici de medicina generala, cu pana la 2 ani experienta profesionala, care pot demonstra un inalt nivel de curtoazie fata de pacienti si colegi, vorbesc limba engleza si isi doresc o cariera in “medical case management”.

Criterii de selectie:
- Medic rezident, medic de medicina generala sau medic specialist cu maxim 2 ani experienta profesionala;
- Disponibilitate pentru program de lucru de 4, 6 sau 8 ore/zi, care includ 2 zile de sambata pe luna prin rotatie;
- Inalt nivel de curtoazie fata de pacienti si fata de colegi sau colaboratori;
- Persoana comunicativa, deschisa, empatica;
- Capabilitate de lucru in echipa;
- Buna cunoastere a limbii engleze.


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.
Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.
Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.