MEDICI pt clinici din vestul Germaniei

SC Mirceafarm SLL

27-05-2009 | EXPIRA LA 26-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Medic stagiar, rezident sau specialist care doreste sa urmeze stagiul de specializare in chirurgie,neurologie, psihiatrie, medicina interna, gastroenterologie sau cardiologie in clinici moderne din Germania.Pt rezidenti,la finalul stagiului se obtine diploma de medic specialist in specialitatile enumerate.


CERINTE

IMPORTANT:
cunostiintele de limba germana sunt obligatorii, de preferat ca acestea sa poata fi dovedite cu un atestat de limba germana.


BENEFICII OFERITE

clientii nostri va ofera:

-concept structurat de pregatire
-autorizatie deplina pentru perfectionarea ca medic sef
-o dotare foarte buna a sectiilor din spital cu mijloacele cele mai moderne de diagnosticare
-oferte pentru perfectionarea in continuare ce depasesc pregatirea propriu-zisa de medic specialist (comunicare medic-pacient, competente de management)
-dosar electronic pentru pacienti
-ocrotire prin intermediul unui reprezentant al medicilor stagiari
-sprijin la procurarea locuintei
-salar lunar cuprins intre 2500 -5000 EUR/LUNA in functie de specializare pt rezidenti, respectiv peste 7000 EUR/ LUNA pt medici specialisti medicina interna/gastroenterologie

Compania noastra recruteaza pentru clinici private si spitale din vestul Germaniei((in special din Renania de Nord - Vestfalia precum si zona Ruhr) Medici stagiari, rezidenti sau specialisti.
Cei interesati sa trimita un CV de preferat in limba germana la adresa de email:andreas@activerojobs.com
Asteptam si eventualele intrebari.Mai multe detalii veti obtine ulterior.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia Active Rojobs este o firma acreditata,specializata in selectia si plasarea fortei de munca in strainatate.
Noi reprezentam interesele celor aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate, indiferent de varsta, domeniu de activitate sau experienta profesionala. Timpul dvs. este pretios si noi stim acest lucru, astfel ca scopul nostru este gasirea locului de munca dorit de dumneavoastra precum si a companiei potrivite.