Medical Adviser

Sindan

06-11-2006 | EXPIRA LA 12-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿Provide medical / scientific advice to internal and external customers
¿Search and up-date scientific information for company products
¿Provide medical support and training to the sales force
¿Develop and maintain ongoing relationships with external opinion leaders


CERINTE

¿Medical university graduate
¿Relevant clinical experience
¿Preferably at least 2 years working in the Pharmaceutical Industry
¿Excellent written and spoken communication skills
¿Computer literate ¿ Microsoft Office (Word, Power Point) , Internet
¿Proficiency in English at a high level
¿Analytical with high attention to detail


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1991, in urma privatizarii departamentului Cercetare - Dezvoltare al Institutului Oncologic Bucuresti, Sindan are in jur de 240 angajati si o pozitie puternica pe piata locala. Produsele oncologice Sindan, orale si injectabile, sunt foarte competitive pe pietele internationale.
Compania are o pozitie puternica pe mai multe piete din Europa Centrala si de Est, avand in principal vanzari in Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia si Slovacia.
In martie 2006 compania farmaceutica Actavis a ajuns la un acord pentru achizitia Sindan. Achizitia Sindan ii ofera Grupului Actavis acces la un domeniu terapeutic nou, experienta de fabricatie si o dezvoltare puternica in domeniul produselor oncologice. Urmare a achizitiei, Grupul Actavis va avea unul dintre cele mai largi portofolii de produse generice cu un portofoliu de aproximativ 650 de produse pe piata internationala.
Grupul Actavis este o companie farmaceutica multinationala, fondata in 1956, specializata in dezvoltarea, fabricarea si vanzarea de produse farmaceutice generice, avand sediul central in Reykjavik, Islanda. Actavis are facilitati de productie si dezvoltare in Islanda, Bulgaria, Turcia, Malta, Serbia si US. Grupul Actavis se afla printre primele 5 companii pe piata de farmaceutice generice. In prezent, Actavis opereaza in 32 de tari, cu circa 10.000 de angajati.