Medic Stomatolog

C.M.I. Dr. Burcea Florian

25-07-2006 | EXPIRA LA 31-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajez medic stomatolog cu experienta intre 2 si 15 ani pentru trei zile (trei ture) pe saptamana, din care una este sambata, cu aproximativ 6 ore pe tura. (De exemplu: Luni 9.00 ¿ 15.00, Miercuri 15.00 ¿ 21.00, Sambata 9.00 ¿ 14.00.) Daca competenta si incasarile medicului vor fi conform asteptarilor exista posibilitatea oferirii mai multor ture.


CERINTE

Sa practice meseria cu drag, sa urmareasca intotdeauna calitatea inaintea cantitatii, perfectionist, ordonat, atent la detaliu, serios in ceea ce face dar deschis si vesel in relatia cu pacientii. Sa trateze pacientii cu respect si afectiune si sa le arate ca intr-adevar ii pasa de soarta lor.


BENEFICII OFERITE

Mediu de munca relaxant, propice dezvoltarii profesionale si personale in care se acorda importanta umanismului din noi toti, personal sanitar sau pacienti. Veti gasi si flexibilitate si strictete, in functie de caz. Fiecare caz sau problema se trateaza personalizat.

Cabinetul se afla situat langa P-ta Sudului intr-o zona foarte traficata. (aproape zilnic intra pacienti noi in cabinet). In lunile mai si iunie a.c. au fost tratati pe o singura tura (6 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) peste 50 de pacienti noi.
Ofer conditii foarte placute si relaxante de colaborare.
Apreciez ca in aproximativ 2 luni de zile puteti ajunge sa castigati pentru programul recomandat de 3 ture minim 10 milioane lei lunar. (totul depinde insa de profesionalismul d-voastra si maniera de abordare a pacientilor)


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinet Stomatologic