medic medicina generala inclusiv rezidenti pentru cabinet medicina muncii

CENTRUL MEDICAL ALEXIS

24-12-2013 | EXPIRA LA 26-12-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

-consultatii medicale la sediul cabinetului din Bucuresti sau la sediul firmelor aflate in contract
-candidatul trebuie sa precizeze daca este disponibil si pentru deplasare in tara (pe langa cazare si masa se acorda diurna)
-prin program part-time se urmareste preponderent intervalul 8/9 -14, minim 2 zile pe saptamana ; Candidatii care urmaresc program part-time numai pentru orele dupa amiezii sunt rugati sa nu aplice.


CERINTE

-disponibilitate pentru lucru in echipa
-punctualitate
-seriozitate


BENEFICII OFERITE

se discuta la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra va ofera posibilitatea supravegherii starii de sanatate a angajatilor in relatie cu determinantii profesionali specifici postului/locului de munca prin serviciul de Medicina Muncii.
Experienta in domeniul medical privat de 12 ani, experienta in domeniul medicinei muncii de 4 ani, flexibilitatea cu dorintele si exigentele clientilor si cele mai mici tarife in raport cu serviciile prestate sunt atuuri care nu pot fi trecute cu vederea.


Principalul beneficiu obtinut de firmele client prin utilizarea serviciilor noastre de Medicina Muncii este cresterea productivitatii muncii prin reducerea concediilor medicale si imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor.