MEDIC MEDICINA DE FAMILIE

Centrul Medical NICOMED

23-11-2009 | EXPIRA LA 29-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam medic de medicina de familie cu drept de libera practica in vederea efectuarii de consultatii medicale la cabinet si pe teren.
- completare documente medicale
- experienta de minim 2 an pe o pozitie similara;
- mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii companiei;
- identificarea de noi clienti - intocmirea bazei de date cu clienti;
- stabilirea de noi contacte cu potentiali clienti;
- intocmirea periodica a planurilor si a rapoartelor de activitate;


CERINTE

- ALPM la zi,
- Sa asigure lista de pacienti (portofoliu propiu);
- Seriozitate, dorinta de afirmare.
- Competenta, corectitudine, abilitati de comunicare
- Orientare catre rezultate financiare;
- Studii superioare;
- Capacitate de concentrare si rezistenta la stres;
- Atitudine profesionista si perseverenta;
- Domiciliul stabil in BUCURESTI ;


BENEFICII OFERITE

Societatea noastra pune la dispozitia medicului spatiu adecvat pentru functionarea unui cabinet medical, mobilat, in imediata apropiere a Complexului Comercial Crangasi aflat pe : str. Lugoj, nr. 33, sector 1, Bucuresti si in Calea Grivitei nr. 198-200, sector 1.
Inca din prima zi de existenta a Centrului Medical, au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza o buna desfasurae a activitatii: dotare la standarde europene cu mobiler si aparatura medicala de inalta performanta, logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientililor, spatii generoase.

-perioada de proba : minim 15 zile - maxim 30 zile lucratoare platite in conformitate cu salariul negociat ; programul de functionare al centrului nostru este de luni pina vineri;
-contract de munca;
- salariul net se negociaza la interviu (intii pentru perioada de proba si apoi,dupa aceasta,pentru perioada definitiva )si creste direct proportional cu gradul de implicare si eficienta a care se adauga eventualele comisioane, bonificatii !!!
-se ofera comision pentru fiecare client adus (persoana fizica sau ,mai ales, juridica);
-concediu platit;


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul Medical Nicomed va ofera servicii de asistenta medicala de medicina muncii, in conformitate cu prevederile Ordinului MMSS nr 508/2002, Ordinul MSF nr 933/2002, coroborate cu dispozitiile legii 53/2003 (Codul Muncii).



Evaluarea calitativa a locurilor de munca (pentru indentificarea eventualelor noxe si riscuri profesionale) si stabilirea pachetului optim de investigatii de medicina muncii pentru angajatii dumneavoastra. Aceasta va fi efectuata gratuit de catre medicul de medicina muncii, care se va deplasa la sediul firmei dumneavoastra.
Pachetele complete de servicii de medicina muncii, stabilite in urma evaluarii conditiilor de munca, pentru fiecare categorie de angajati in parte
Consultatiile, testarile si recoltarea probelor si analizelor de laborato, se pot efectua la sediul societatii dumneavoastra, Centrul Medical Nicomed dispunand de o caravana medicala, dotata cu aparatura moderna, portabila.
Supravegherea medicala activa a starii de sanatate a angajatilor dumneavoastra
Masuri de reorientare profesionala a celor depistati cu afectiuni ce contraindica actualul loc de munca
Comunicarea riscului profesional, catre conducerea societatii dumneavoastra.
Preturile sunt negociabil, stabilindu-se de comun acord in functie de numarul de angajati si domeniul de activitate al societatii dumneavoastra.
Costurile investigatiilor medicale vor fi minime, specificate in anexa nr 2 din contract
Reducere de 20% pentru angajatii firmei dumneavoastra, care apeleaza si la celelalte specialitati (stomatologie, echografie, EKG, ginecologie, neurologie, ORL)