Medic Evaluator

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria

05-04-2012 | EXPIRA LA 05-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa la design-ul protocoalelor medicale si asigura controlul respectarii acestora atat de catre medicii interni, cat si de cei externi (“peer review”)
• Asigura auditul intern al dosarelor medicale monitorizand aderenta la utilizarea protocoalelor medicale
• Coreleaza diagnosticul cu investigatiile recomandate de medicul curant
• Monitorizeaza relatia cu clinicile partenere din cadrul Retelei de Parteneri Regina Maria pentru asigurarea unui consum al serviciilor eficient si justificat din punct de vedere medical
• Verifica anexele facturilor care contin detalierea serviciilor medicale accesate prin Reteaua de Partneri
• Participa la stabilirea conditiilor contractuale cu asiguratorii din punct de vedere medical;
• Colaboreaza cu personalul din cadrul celorlate departamente ale organizatiei cu scopul asigurarii nivelului de calitate al serviciilor oferite;
• Participa activ la implementarea formularisticii si procedurilor medicale, in conformitate cu serviciile medicale contractate.


CERINTE

Experienta de peste 5 ani in profesarea medicinei
Experienta in lucrul cu protocoale medicale, inclusiv monitorizarea costurilor asociate actului medical
Experienta ca underwritter constituie un avantaj

Dorinta de a imbina profesarea medicinei cu activitatea de monitorizarea a aderentei la protocoalele medicale
Disponibilitatea de a initia discutii cu privire la respectarea protocoalelor medicale cu colegi medici din alte specialitati medicale

Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala
Spirit analitic, capacitatea de a lucra cu cifre
Cunoasterea si intelegerea indicatorilor de eficienta si profitabilitate a actului medical


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.
Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.
Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.