Maseuza,manichiurista& vanzatoare Spania ( Tenerife)

Authentic Style City

07-06-2011 | EXPIRA LA 07-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salonul de frumusete este situat in Tenerife (Playa de Las Americas), pe faleza.. Descrierea activitatii: manichiura-pedichiura, masaj terapeutic si de relaxare, reflexologie si spa cu pesti garra rufa (pestisorii aceia care mananca pielea moarta).
Pentru salon dorim sa angajam o manichiurista pedichiurista si o maseuza.
Cerinte: fete 22-35 ani, cunoscatoare de limba engleza, cu experienta in domeniul respectiv
Atributiile manichiuristei pedichiuriste: intampinarea clientilor, prezentarea serviciilor oferite, manichiura pedichiura clasica, unghii false, pictura pe unghii, implicare in bunul mers al activitatii.
Atributiile maseuzei: intampinarea clientilor, prezentarea serviciilor oferite, masaj (terapeutic, de relaxare, anticelulitic, etc), implicare in bunul mers al activitatii.
Magazinul de alimentatie se afla la 15 minute de mers pe jos de la apartament. Pentru magazin dorim sa angajam 2 casiere.
Cerinte: fete 22-35 ani, cunostinte minime engleza - spaniola (sa le spuna clientilor cat au de plata)
Atributiile casierei sunt sa sa incaseze banii, sa asigure curatenia si bunul mers al activitatii. In cazul unei bune implicari pot exista avantaje suplimentare. Nu intra in atributiile casierei sa descarce marfa pentru aprovizionare.


CERINTE

Cerinte: fete 22-35 ani, cunoscatoare de limba engleza, cu experienta in domeniul respectiv


BENEFICII OFERITE

Conditii de munca:
- contract de munca 1 an
- asigurare de sanatate
- cazare in apartament mobilat si utilat situat in Playa de Las Ameicas (la 5 minute de mers pe jos pana la salon si 15 minute pana la magazin), in complex rezidential cu acces numai pentru locuitori si cu piscina (in acelasi complex locuim si noi), 2 fete in camera
- salarizare : casiera - 650euro net
manichiurista pedichiurista si maseuza - 650euro net + procent; procentul este de 10% din ce depaseste 1000 euro (incasari manopera), 20% din ce depaseste 2000 euro (incasari manopera), 30% din ce depaseste 2500 euro (incasari manopera), 40% din ce depaseste 3000 euro (incasari manopera).
- bacsisul este al angajatei.

Programul de munca este de 8 ore/zi (9 ore cu 1 ora pauza), 6 zile pe saptamana. Orele suplimentare se vor face cu acordul angajatei si se vor negocia si plati separat


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra are ca obiect principal de activitate recrutarea si plasare fortei de munca in tara si strainatate asigurand in acelasi timp organizarea optima a preselectiilor si selectiilor pentru angajatori, asigurand sala, transportul, organizarea, programarea candidatilor, traduceri ale actelor necesare si intocmiri dosare pentru viza de munca (in cazul in care este nevoie). Recrutarea este un proces complex si uneori e nevoie de foare mult timp pentru a selecta exact persoana de care este nevoie de aceea noi suntem la dispozitia DUMNEAVOASTRA.