Marketing & PR Coordinator Craft Mall Bucuresti

SC CRAFT CONCEPT SRL

13-06-2013 | EXPIRA LA 13-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fie ca esti craftist sau doar iti plac la nebunie creatiile handmade, stii tot ce misca in blogging, pe retelele sociale si adori sa te inconjori permanent de oameni…ne putem baza pe tine ca stii ce inseamna activismul online, iti place sa scrii posturi si articole personalizate si iti poti contura o imagine coerenta in mediul online in orice situatie te-ai gasi…adori sa te implici in campanii de marketing si esti curios sa vezi ce rezultate ai obtinut…esti saritor si mai vrei sa iti ajuti si colegii cand acestia au nevoie de tine, daca nu esti prins cu studiul individual…nu ne ramane decat sa te asteptam cu multe proiecte variate, intr-un domeniu interesant, alaturi de o echipa dinamica si…multe altele!


CERINTE

-studii superioare de specialitate
-experienta in domeniul marketing online, comunicare si branding online
-cunoscator mediu online (social media, blogging, Facebook, Twitter, Google Adwords, Google Analytics, GoogleURL builder, E-mail Marketing etc.) si offline;
-contribuie la dezvoltarea si pozitionarea brandului Craft Mall prin comunicare in mediul online
-propune si implementeaza actiuni/campanii de marketing online, analizeaza rezultatele actiunilor de marketing
-asigura dezvoltarea brandului in platformele de social media, asigura dezvoltarea parteneriatelor cu blogarii de profil etc.
-monitorizeaza actiunile competitorilor principali
-participa la organizarea evenimentelor publice offline si online
-gestioneaza relatia cu colaboratorii pentru implementarea proiectelor de marketing online –
-optimizeaza si valorifica bugetele orientate pe online si offline
-negociaza ofertele de publicitate online cu partenerii externi
-realizeaza lunar analiza eficientei companiilor de marketing online


BENEFICII OFERITE

Oferim salariu motivant, in functie de experienta si de cunostinte, bonuri de masa, decontare abonament transport in comun. Nu in cele din urma oferim atmosfera relaxata, bonusuri, posibilitatea de avansare intr-o companie in continua dezvoltare.


DESCRIEREA FIRMEI

CraftMall™ s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat in 2009 sub sloganul „Your hobby store”, www.craftmall.ro este primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv vanzarii produselor de craft si scrapbooking.

Misiunea noastra este aceea de a va oferi cel mai mare magazin specializat de craft si scrabooking din spatiul web autohton. Am unit sub egida noastra, impreuna cu partenerii nostri nationali si internationali, un portofoliu de produse dedicat segmentului de craft si scrapbooking care sa ofere posibilitatea tuturor grupelor de varsta, educatie, pregatire si formare profesionala sa se exprime practic si creativ. Va oferim game variate de produse si experienta celor mai cunoscute branduri din industria de craft mondiala: Sizzix, Elisson, Fiskars, Duffex, Geographics, Royal Brites, Paperceller, Hygloss, Stix2, Ludwig Baehr, Glue Dots. In gamele de produse prezentate veti regasi materiale suport pentru craft, pattern-uri, produse de sezon, unelte de lucru, stationery, solutii de stocare, card-uri, pentru ca sa puteti da frau liber imaginatiei si sa creati proiecte unice in scop artistic, educational sau comercial. Ne adresam cu acelasi entuziasm craftistilor profesionisti, hobbystilor si mediilor educationale.