Marketing Executive

SOFTWIN

11-10-2009 | EXPIRA LA 17-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura suport in elaborarea planului de actiune pentru atingerea obiectivelor financiare pe termen scurt, mediu si lung;
- Supervizeaza si contribuie la crearea materialelor de marketing;
- Sprijina echipa comerciala prin oferirea oricaror informatii de natura comerciala legate de produse;
- Anunta lansarile de produse, participa in conferinte si evenimente axate pe solutiile pe care le gestioneaza,
- Colaboreaza cu toate echipele comerciale in vederea extragerii feedback-ului de piata, a rapoartelor si a tuturor problemelor de natura tehnica care pot afecta veniturile solutiilor gestionate.


CERINTE

- Absolvent facultate de marketing;
- Creativ, flexibil, independent, strateg si implementator.


DESCRIEREA FIRMEI

SOFTWIN este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C. infiintata in 1990, SOFTWIN si-a diversificat continuu activitatea, adaugand la activitatea de baza de dezvoltare si implementare de aplicatii software complexe, noi solutii si servicii cum ar fi: ePublishing si eContent Solutions (1993), antivirus BitDefender (1997), servicii de contact center (2000), helpdesk pentru IT (2001), solutii SAP (2002).

Cu o echipa de peste 500 de angajati, SOFTWIN a dezvoltat si implementat tehnologii de varf in peste 4.000 de proiecte dezvoltate pentru parteneri din intreaga lume. Peste 70% din cifra de afaceri a companiei este realizata din export catre tarile Uniunii Europene si Statele Unite ale Americii.

Satisfactia clientului este un element foarte important in politica de afaceri a companiei, SOFTWIN fiind prima firma de software din Romania certificata ISO 9001 in 1998 si recertificata in 2000. Preocuparile actuale ale companiei tind catre managementul calitatii totale.

Pentru a aplica direct, asteptam CV-ul dumneavoastra la: epopovici@softwin.ro