Marketing Executive

Master-Company

15-03-2007 | EXPIRA LA 21-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Marketing Executive este responsabil de realizarea studiilor de piata (calitative, cantitative, preferintelor consumatorilor etc.), acestea avand drept scop o permanenta evaluare a situatiei evolutive a brandurilor de produse cosmetice comercializate de MASTER COMPANY in raport cu concurenta.
Marketing Executive este responsabil de pozitionarea pe piata a brandurilor si sub-brandurilor din portofoliul MASTER COMPANY si promovarea acestora conform bugetului de promovarea probat de catre Executive Manager, in vederea informarii si constientizarii clientelei asupra existentei si calitatii acestora.
Marketing Executive este responsabil de mentinerea legaturii intre companie, partenerii media si agentiile de publicitate, in vederea obtinerii de oferte, negocieri contracte de promovare etc., organizarea de materiale promotionale, evenimente speciale si campanii promotionale conform bugetului pe care il are in administrare.
Marketing Executive este responsabil de intocmirea bugetului de marketing al companiei, implementarea acestuia si monitorizarea rezultatelor obtinute in urma activitatilor specifice desfasurate.
Marketing Executive va mentine o stransa colaborare cu Sales Department in vederea :
a. elaborarii campaniilor promotionale (identificarea necesitatilor de promovare pe branduri sau produse, promovarea imaginii de brand, conceptia campaniilor promotionale si obtinerea suportului din partea Sales Department in implementarea acestor campanii
b. furnizarii catre acest departament a informatiilor preliminare care stau la baza strategiei si politicilor de vanzari a companiei
Prin activitatea sa, Marketing Executive isi va aduce contributia la implementarea brandurilor de produse cosmetice din portofoliul MASTER COMPANY pe piata din Romania si la cresterea implicita a vanzari.


CERINTE

Dornic/dornica sa isi dezvolte cariera profesionala, experienta in domeniu (marketing produse cosmetice), persuasivitate, consecventa si abilitati de comunicare-prezentare.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial: 300 euro net + bonusuri in functie de contributia la realizarile firmei.


DESCRIEREA FIRMEI

Master Company figureaza pe piata vanzarilor directe de mai bine de 6 ani, avand doua puncte de lucru in Bucuresti si operand la nivel national. Odata cu consolidare structurii de vanzari in teritoriu, o a doua directie de dezvoltare va demara, prin importul direct al unor branduri cosmetice de lux pentru ingrijirea tenului (fabricate in Germania si Polonia) iar pentru machiaj (fabricate in Franta).
Master Company isi propune sa devina un reper pe piata distributiei de cosmetice din Romania. Avand o infrastructura complexa (retea PC, ERP, parc auto, mijloace de comunicare moderne), asigurarea asistentei de specialitate de inalt nivel pe fiecare serviciu in parte a necesitat investitii majore, menite sa creeze, prin calitatea produselor distribuite si atitudinea orientata spre client, premizele unei afaceri dinamice de succes.