MARKETING DISTRIBUTIE DIRECTA

ARNET

11-08-2008 | EXPIRA LA 10-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

CU NOI O TINTA FEZABILA: VENIT LA NIVEL EUROPEAN. Oferta de sistem de afaceri cu nivel inalt de accesibilitate. Activitate part-time cu castiguri full-time prin sistem de afaceri propriu in domeniul: Vanzari Directe, Marketing in Retea, I-commerce, Comert Electronic. Activitati principale: recrutare, selectie, formare de echipe, training. Activitati secundare: formare de portofoliu de clienti. Instruire asigurata prin sistem educational performant.
Comisioane si bonusuri motivante in functie de performanta. Informatii suplimentare pe http://www.oportunitati-afaceri.ro


CERINTE

Perseverenta, ambitie, flexibilitate, abilitati de lucru cu oamenii, dorinta de a invata.


BENEFICII OFERITE

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele partenerilor si clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi competitive. Punem foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor colaboratorilor si pe sprijinul acordat pentru atingerea obiedtivelor propuse.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in atat inrandul colaboratorilor cat si al clientilor nostri, suntem siguri ca fie oferta nostra de colaborare, fie produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Daca ne contactati, veti obtine suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta, care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Marketing multi nivel, comert electronic, recrutare