Marketing Assistant

AVRIG 35

27-12-2007 | EXPIRA LA 26-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

The Marketing Assistant will work directly with the Communication & Marketing Director. It’s a great opportunity to learn and to grow in marketing field.

-Offers support in preparing and updating the business cards, banners, promotional personalized objects, congratulation or welcome letters, different standard documents specific to the Company’s services etc; supervises their production and handles the orders from the advertising agencies.
-Offers support in preparing market studies (internet search, prepares presentations)
-Organizes the Company campaigns (sends gifts to clients on different occasions)
-Assists in updating the Company’s web page (collects information from technical departments)
-Looks for continuous improvement of professional skills


CERINTE

-University degree (marketing background)
-Very good English language capabilities (both writing and speaking)
-Computer literacy (Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Internet searching skills)
-Experience in a similar position will be a plus
-Eager to work in a demanding but challenging and dynamic environment


DESCRIEREA FIRMEI

Avrig 35 SA este una dintre cele mai dinamice companii de investitii si dezvoltari de proiecte in domeniul imobiliar din Romania.
Fondata in 1999 de patru investitori americani, firma se bazeaza pe vasta experienta internationala a actionarilor sai pentru a aborda proiecte imobiliare foarte ambitioase. Printre acestea se numara constructia de centre de afaceri, refacerea la standarde occidentale a unor locatii deja existente si relansarea lor pe piata, managementul si operarea cladirilor de birouri, etc.
Transparenta, respectarea bugetelor si termenelor de executie a adus echipei si firmei renumele unui partener corect si eficient, Avrig 35 avand deja colaborari cu importante fonduri imobiliare din afara Romaniei.
Compania ofera solutii complete, moderne, de finantare, ajutand investitorii sa profite de adevaratul potential al pietei imobiliare romanesti.
Avrig 35 a finalizat deja mai multe cladiri, de la Berthelot 59 (cu o arie de 1.300 m2) pana la Charles de Gaulle Plaza, cel mai important imobil din portofoliul companiei pana la aceasta data (40.000 m2).