Manager Restaurant - Restaurant de lux

Dima Consulting Group

19-12-2008 | EXPIRA LA 25-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- coordoneaza intreaga activitate a restaurantului;
- supervizeaza si gestioneaza toate aspectele, implicand: resursele umane, cadrul legal, marketing, logistica, administratie, etc;
- coordoneaza desfasurarea evenimentelor sepeciale;
- se asigura de calitatea crescuta a serviciilor oferite clientilor restaurantului;


CERINTE

- studii superioare;
- minim 5 ani experienta pe o pozitie similara - management in turism sau restaurant;
- cunostinte avansate de limba engleza;
- foarte bune abilitati de organizare si coordonare, bun strateg;
- foarte bune abilitati de comunicare, capacitate de motivare a personalului din subordine;


BENEFICII OFERITE

Se ofera:
- pachet motivational extrem de atractiv si stimulant;
- mediu de lucru profesionist, la inalte standarde de calitate;


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru este un restaurant de lux, situat central in Bucuresti, in zona Piata Victoriei.