MANAGER RESTAURANT

SC GRUP K CONSULT SRL

18-02-2013 | EXPIRA LA 20-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea de zi cu zi à restaurantului
Asigurararea formarii si incadrarii personalului de sala, completarea fiselor de post, planificarea orelor de lucru, à concediilor, supervizarea personalului in ceea ce priveste calitatea serviciilor pentru clienti.
Asigurarea relatiei cu clientii ( clienti de lux, expati...) dezvoltarea unei clintele, mentinerea si fidelizarea clientelei existente. Punerea in practica si urmarirea activitatii comerciale si de fidelizare à clientilor.(carduri de fidelitate, oferte promotionale, reduceri..) in cazul aniversarilor, sau petrecerilor gen botez propunere promotii.
Pastrarea legaturii cu administratia romana: se asigura ça se respecta toate regulile in matérie de igiena, securitate in lucru, reglementari sociale, fiscale si orice fel de regula impusa activitatii bar -restaurant. In cazul unui control reprezentati societatea si furnizati informatiile si documentele solicitate.

Asigurarea gestionarii financiare de zi cu zi si a relatiei cu contabilul: controlul si centralizarea facturilor de cumparare, urmarirea cheltuielilor, verificarea nirurilor si à stocului in programul de gestiune, punerea in aplicare à inventarului de marfa o data pe luna, inregistrarea si controlul vanzarilor, punerea la zi à listei de produse si tarife in programul de gestiune, intalniri saptamanale cu contabilul pt schimbul de documente, pregatirea fiselor de plata pt stabilirea salariilor la sfarsitul de luna.
Mentinerea legaturii cu administratorul paginii de fb: punerea la zi à site-ului cu poze, noutati, oferte, campanii publicitare, sondaje, trimiterea de invitatii on line pt serate cu specific marocan-tunisian..


Asigurarea relatiei cu pr-ul, dezvoltarea portofoliului de clienti, punerea in practica de evenimente, Seri private, Seri tematice, punerea in functiune à unei actiuni comerciale pt dezvoltarea activitatii-mailuri, parteneriate...

Asigurarea relatiei cu asociatii: punerea in practica à unei strategii zilnice de marketing/financiar/operational definita de catre asociati, intalniri saptamanale pt un raport financiar, comercial, operational cu privire la diferite probleme: salariati, clienti, furnizori, etc


CERINTE

cunoasterea sectorului bar-restaurant, experienta minima 5-10ani, cunoasterea serviciului de sala,
Experienta in management minim 5ani
Cu studii universitare, engleza si sau franceza nivel avansat, permis categoria B
Cunoasterea programelor Microsoft office windows


BENEFICII OFERITE

Un portofoliu de potentiali clienti de inalt nivel reprezinta un plus cu posibilitatea primirii unui bonus.


DESCRIEREA FIRMEI

CAFE-RESTAURANT CU SPECIFIC MAROCAN SI TUNISIAN