Manager Raion Hypermarket

iQuest Consulting

04-09-2007 | EXPIRA LA 04-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru, un actor important al pietei de mare distributie din Romania, urmareste sa isi deschida un nou magazin in Bucuresti.

Suntem in cautarea primei linii de manageri a viitorului magazin - managerii de raion.
Acestia vor fi subordonati din punct de vedere ierarhic managerilor de departament si vor fi responsabili de activitatea raionului propriu din patru puncte de vedere: comercial, management, gestiune si logistica.

Cei mai buni candidati selectionati vor avea posibilitatea de a a-si construi o cariera intr-unul din cele mai dinamice firme din marea distributie, si vor putea aspira la pozitii in echipa de conducere a grupului in Romania.


CERINTE

- persoana energica si pragmatica, cu disponibilitate pentru un program prelungit;
- spiritul comercial este una din calitatile sale cheie.
- Experienta in domeniul comertului constituie un avantaj;
- persoana deschisa catre clienti si catre colegi.
- Experienta intr-un post de conducere constituie un avantaj;
- cunoaste instrumentele de baza de mangement al afacerilor.
- Stie sa utilizeze un PC in sistemul Windows precum si Microsoft Office;
- stapanirea limbii engleze sau franceze intr-un mediu profesional constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si strategie, specializata in conducerea proiectelor de schimbare. Actionam in domenii precum performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, marketing si strategie, excelenta functiei achizitii.
Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul industrial, comert si distributie.

CE CAUTAM PE TERMEN SCURT SI MEDIU:
1. Ingineri proiectanti pentru industria constructoare de masini, cunoscatori de Catia, Autocad, Tribon, SolidWorks, PDS.

2. Profesionisti in domeniul IT (infrastructura, managementul aplicatiei, administrare SAP) pentru dezvoltarea directiilor informatice ale unor importanti clienti ai nostri.

3. Pozitii de middle si top-management. In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii ne solicita recrutarea de manageri pentru a prelua noile structuri organizationale pe care le dezvoltam.

4. Consultanti in management, cu experienta in resurse umane si schimbare organizationala pentru echipele nostre din Bucurest si Cluj-Napoca.