MANAGER PRODUCTIE DOMENIUL FARMACEUTIC - Cluj Napoca

TRENKWALDER-SOBIS S.R.L.

29-06-2007 | EXPIRA LA 29-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza, coordoneaza, planifica si controleaza activitatea departamentului de productie.
- Stabileste si raspunde de realizarea bugetului departamentului, analizeaza si controleaza - Organizeaza, coordoneaza, planifica si controleaza activitatea departamentului de productie.
- Stabileste si raspunde de realizarea bugetului departamentului, analizeaza si controleaza încadrarea cheltuielilor în bugetul alocat.
- Dezvolta si coordoneaza implementarea politicilor companiei in ce priveste productia farmaceutica (tehnologie, colaborari, etc).
- Coordoneaza activitatea de stabilire a programului anual si lunar de productie si asigurarea conditiilor materiale, tehnice si de personal corespunzatoare realizarii productiei.


CERINTE

- Studii superioare - Farmacie
- Experienta de minim 3 ani in productie farmaceutica
- Experienta de minim 2 ani pe un post de conducere/coordonare in productie farmaceutica
- Cursuri specifice domeniului farmaceutic (farmacist principal industrie, specialist farmacie generala) constituie avantaj
- Cunostinte avansate limba engleza
- Cunostinte operare PC: Pachetul MS Office


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv
- Se ofera pachet de relocare in Cluj Napoca


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA. Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA UNEI ORGANIZATII. Va asteptam la filialele noastre din Sibiu, Bucuresti si Timisoara!