MANAGER PRODUCTIE

SC FLEXXELF SRL

08-03-2007 | EXPIRA LA 14-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Persoana care ocupa aceasta functie planifica, organizeaza si coordoneaza evalueaza si controleaza intreaga activitate de productie a companiei.
- Raporteaza Directorului General si conducerii grupului asupra activitatii de productie, avand responsabilitatea de a conduce, planifica si optimiza intreaga activitate de productie.
- Coopereaza cu departamententul de vanzari, aprovizionare si tehnic pentru buna desfasurare a productiei
- Organizeaza si coordoneaza personalul de productie : aloca resurse umane si asigura continuitatea procesului de productie
- Planifica stocurile de materii prime si materiale, lansarea comenzilor in productie
- Planifica, organizeaza si urmareste derularea in timp a proiectelor
- Urmareste procesul de productie in toate fazele sale din punct de vedere calitativ si al incadrarii in termenele fixate
- Optimizarea proceselor de productie
- Raportare specifica activitatii de productie catre Directorul General


CERINTE

- absolvent de studii superioare tehnice
- experienta relevanta intr-o pozitie similara de cel putin 5 ani
- experienta de lucru intr-o fabrica de productie tamplarie PVC si AL
- abilitati manageriale, de planificare, organizare si de a conduce mai multe proiecte simultan
spirit analitic, dinamism, tenacitate,capacitate de efort sustinut, atentie sporita la detalii
abilitati de planificare, organizare si coordonare
- operare PC ¿ MS Office
- engleza: nivel mediu / avansat


DESCRIEREA FIRMEI

SC FLEXXELF SRL este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2002 avand ca obiect de activitate productia de tamplarie PVC, aluminiu, pereti cortina, fatade placate, vitraje structurale si alte lucrari specifice pentru constructii .
Un colectiv de exceptie de peste 150 de oameni, fiecare dintre ei un profesionist in domeniul sau de activitate, sta la baza succesului si continuitatii companiei noastre.
De altfel, patrimoniul uman si tehnic a fost dintotdeauna privit ca principala trasatura a succesului de piata al companiei, fapt ce a facut din calitate o caracteristica intriseca a produselor FLEXXELF, lucru confirmat si de obtinerea certificatului de calitate SR EN ISO 9001:2001.
Bazandu-se pe linii tehnologice moderne, departamente de proiectare, productie, transport, executie si montaj, cu o experienta foarte bogata FLEXXELF poate aborda cu succes lucrari cu grad ridicat de complexitate, la costuri de productie scazute, in timp real, la cele mai ridicate standarde.
Filozofia firmei, de a lucra impreuna cu beneficiarul si nu doar pentru beneficiar face din FLEXXELF un partener de incredere care ofera servicii complete, integrate, dezvoltand o noua viziune asupra relatiilor cu clientii, impunand compania ca unul din principalii producatori de usi si ferestre din PVC sau aluminiu si unul dintre cei mai dinamici si inovatori producatori de fatade.
Din punct de vedere al capacitatilor de productie, stocare si al numarului de angajati, din primul moment firma s-a pozitionat in top, spatiile de productie se intind pe doua nivele totalizand 3000 mp iar cele de depozitare insumeaza peste 1000 mp. Liniile tehnologice automatizate de ultima generatie necesare procesului de productie al tamplariei PVC si aluminiu sunt achizitionate de la producatori renumiti ca Elumatec, Rotox, Urban, Foam Industries sau Hollinger.