Manager Obtinere de fonduri si Marketing

SCOALA DE FILM SI TELEVIZIUNE PENTRU COPII "MICILE VEDETE"

08-08-2013 | EXPIRA LA 10-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete, din cadrul Asociatiei Tineri pentru Terra, angajeaza pe postul Manager Obtinere de fonduri si Marketing o persoana creativa, dinamica, dornica de afirmare, rezistenta la efort, care are abilitati de lider si care se integreaza usor intr-o echipa tanara, ce investeste pe termen lung.

Responsabilitatile postului Manager Obtinere de fonduri si Relatii Publice:

• elaborează, împreună cu Directorul Executiv, strategia de obţinere de fonduri şi marketing a asociației şi este responsabil de implementarea acesteia
• răspunde pentru imaginea şi eficienţa strategiilor privitoare la obţinerea de fonduri si marketing, la nivelul asociatiei
• se asigură de crearea unei bune relaţii cu sponsorii, partenerii şi presa, oferind informaţii cu privire la activitatea organizaţiei, şi, mai ales a Şcolii "Micile Vedete"
• evaluează piaţa, concurenţa şi se asigură de promovarea produselor şi serviciilor asociației şi a Şcolii "Micile Vedete"
• se asigură de dezvoltarea brandului Micile Vedete si crearea bradului ATTA
• identifică, supervizează si implementeaza activităţile de obţinere de fonduri care pot promova imaginea şi dezvoltă fondurile ATTA, cu predilecţie pentru Şcoala "Micile Vedete".

Va rugam trimiteti C.V. si o scrisoare de intentie de maxim o pagina care sa contina motivatia dvs. personalizata pentru Scoala Micile Vedete (www.micilevedete.ro) pentru obtinerea acestui post si portofoliul pe care il aveti in domeniul obtinerii de fonduri, marketing, vanzari sau organizare de evenimente, la email:recrutarescoala@gmail.com pana la data de 25 iulie 2013. Celor interesati, le putem oferi mai multe informatii despre responsabilitatile postului, inainte de a trimite CVul.


CERINTE

Cerinte:
• studii superioare, preferabil de specialitate (facultate si/sau master, cursuri)
• experienta dovedita de minim doi ani intr-unul dintre domeniile: obtinere de fonduri, marketing, comunicare, organizare evenimente si PR.

Constituie un avantaj:
• A avea o baza solida de contacte in domeniul companiilor care produc/distribuie produse pentru copii/au in target copiii si sau/parintii
• Cunostinte si/sau experienta de obtinere de fonduri pentru organizatiile neguvernamentale.


BENEFICII OFERITE

Se vor discuta in urma interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii "Micile Vedete"(www.micilevedete.ro) a fost infiintata acum 3 ani, in cadrul Asociatiei Tineri pentru Terra, fiind prima scoala de profil din Romania, in cadrul careia sunt instruiti copii cu varste intre 5 si 11 ani. Dupa finalizarea cursurilor, copiii joaca in filme de scurt metraj, pe teme educative, produse in cadrul aceluiasi program. Pentru aceste filme sunt organizate evenimente de lansare de mare impact, la care participa peste 500 de invitati. Doua dintre aceste filme au fost selectionate la Festivalul de Film de la Cannes in 2011 si 2012.