Manager Infrastructura Telecomunicatii

DIGICOM SYSTEMS

23-02-2008 | EXPIRA LA 24-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia de Manager infrastructura Telecomunicatii este nascuta din dorinta de concentrare a gestionarii infrastrucurii si retelei DigiCom Systems in cadrul unui singur departament, cu atributii clare.
Managerul de infrastructura va mentine legatura cu furnizorii de echipamente si servicii de conectivitate, va realiza survey-uri privind disponibilitatea serviciilor in anumite zone si va fi responsabil de implementarea si livrarea corecta si prompta a serviciilor catre partenerii si clientii DigiCom Systems - la nivelul de conexiune fizica.


CERINTE

Candidatul ideal este o persoana capabila de a intelege, intr-un timp scurt, cerintele mediului de telecomunicatii. Pregatirea prealabila in domeniul telecomunicatiilor (fibra optica, medii wireless, retele structurate etc) constituie un avantaj.
Capacitatile de comunicare (atat la nivelul partenerilor, a clientilor cat si a furnizorilor) sunt indispensabile acestui post.
Este obligatoriu permis conducere cat. B.


DESCRIEREA FIRMEI

DigiCom Systems este unul dintre principalii ISP din Bucuresti, cu capital integral romanesc, oferind servicii de acces, de transport, telefonie si servicii integrate pentru clientii si partenerii sai.
DigiCom Systems dezvolta la acest moment un program de extindere a departamentului tehnic pentru cresterea calitatii serviciilor de suport catre clientii si colaboratorii sai, precum si pentru sistematizarea directiilor sale de dezvoltare.