Manager infrastructur¿ Telecomunica¿ii

DIGICOM SYSTEMS

28-09-2007 | EXPIRA LA 28-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozi¿ia de Manager infrastructur¿ Telecomunica¿ii este n¿scut¿ din dorin¿a de concentrare a gestion¿rii infrastrucurii ¿i re¿elei DigiCom Systems în cadrul unui singur departament, cu atribu¿ii clare.
Managerul de infrastructur¿ va men¿ine leg¿tura cu furnizorii de echipamente ¿i servicii de conectivitate, va realiza survey-uri privind disponibilitatea serviciilor în anumite zone ¿i va fi responsabil de implementarea ¿i livrarea corect¿ ¿i prompt¿ a serviciilor c¿tre partenerii ¿i clien¿ii DigiCom Systems - la nivelul de conexiune fizic¿.


CERINTE

Candidatul ideal este o persoan¿ capabil¿ de a în¿elege, într-un timp scurt, cerin¿ele mediului de telecomunica¿ii. Preg¿tirea prealabil¿ în domeniul telecomunica¿iilor (fibr¿ optic¿, medii wireless, re¿ele structurate, etc) constituie un avantaj.
Capacit¿¿ile de comunicare (atât la nivelul partenerilor, a clien¿ilor cât ¿i a furnizorilor) sunt indispensabile acestui post.
Este obligatoriu permis conducere cat. B.


DESCRIEREA FIRMEI

DigiCom Systems este unul dintre principalii ISP din Bucure¿ti, cu capital integral românesc, oferind servicii de acces, de transport, telefonie ¿i servicii integrate pentru clien¿ii ¿i partenerii s¿i.
DigiCom Systems dezvolt¿ la acest moment un program de extindere a departamentului tehnic pentru cre¿terea calit¿¿ii serviciilor de suport c¿tre clien¿ii ¿i colaboratorii s¿i, precum ¿i pentru sistematizarea direc¿iilor sale de dezvoltare.