Manager Facilitati pentru Clienti

GVA Grimley Outlet Services

02-08-2008 | EXPIRA LA 08-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se refera la functia de director administrativ al Outlet Centre. Directorul administrativ va fi responsabil cu planificarea intretinerii si administrarea pe termen scurt si lung a sediului si a bunurilor Outlet Centre, prin contractarea unor furnizori externi. Tot in sarcina sa vor fi si atributiile legate de igiena si siguranta. Directorul administrativ va face parte din echipa de management central, care isi va desfasura activitatea in cadrul Outlet Centre, aflat in constructie in cartierul Militari, vizavi de Carrefour.


CERINTE

- Cel putin 5 ani experienta relevanta in managementul facilitatilor pentru clienti, de preferat intr-un mediu de retail sau de agrement.
-Capacitate de a mentine valoarea bunurilor, ducand o politica de abordare eficienta a costurilor legate de intretinerea Centrului. Toate acestea trebuie facute fara sa compromite standardele Fashion House si livrarii serviciului de retail.
-Abilitate de a dezvolta si aplica programul pentru intretinerea Centrului si sa dea rezultate excelente atat in intretinerea planificata cat si cea reactiva, intelegand legistatia in domeniul sanatatii si a sigurantei.
-Intelegere a bugetul de intretinere (si sa raporteze atunci cand acesta nu este respectat), incercand in acelasi timp sa gaseasca solutii pentru a micsora costurile.


BENEFICII OFERITE

Atat salariul cat si alte bonusuri vor fi discutate si negociate in cadrul interviului si in functie de experienta.

Candidatii trebuie sa isi trimita CV-ul in limba engleza, impreuna cu o scurta scrisoare de intentie in care sa-si rezume experienta relevanta, catre Mrs Kim McLaren of GVA Grimley Outlet Services la adresa kim.mclaren@gvagrimley.co.uk

Interviurile vor fi sustinute in Bucuresti.


DESCRIEREA FIRMEI

Din noiembrie 2008 se deschide Fashion House Outlet Center, primul Factory Outlet Center din Bucuresti, alaturandu-se altor trei Fashion House Center inaugurate in Polonia in 2004.

Acest format unic de retail, foarte popular in Statele Unite si in Europa, va avea in Bucuresti in jur de 140 magazine, zona dedicata restaurantelor si locuri de joaca pentru copii, intr-un spatiu de 28.000 de metri patrati.

Pentru a vedea cum arata Fashion House Outlet Center in Polonia, vizitati site-ul www.fashionhouse.pl

GVA Grimley Servicii Outlet, cu sediul in Londra, este operatorul specialist al Centre Outlet care va conduce acest nou centru. Pentru a vedea cateva din cele 7 proiecte in care au fost implicati cei de la GVA, vizitati www.gvagrimley.co.uk/outletservices.

In acest moment, cautam sa recrutam echipa de management a Fashion House Outlet Centre, localizat in zona de retail a West Park, autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la Km 13. Toate pozitiile de management necesita buna cunoastere a limbii engleze (scris si vorbit), lucrul direct cu echipa de dezvoltatori si chiriasi ai centrului.

Pentru echipa noastra locala mica dar plina de dinamism, cautam:
Manager Facilitati pentru Clienti