Manager Dezvoltare

Teletrade

10-11-2006 | EXPIRA LA 16-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca proaspat absolvent de facultate, puteti fi luat in considerare pentru o pozitie de manager dezvoltare in cadrul TeleTRADE. Managerii au ocazia sa invete mult in domeniul afacerilor, sa construiasca relatii importante si sa-si dezvolte aptitudinile necesare pentru a avansa la un nou nivel in cariera.
Suntem mereu in cautare de colegi creativi, cu spirit de echipa, care sa aduca dinamism, curiozitate intelectuala si potential de conducere team-ului nostru.
Toti angajatii nostri primesc un training de baza.
Scopul nostru este acela de a va familiariza cu aptitudinile si cunostintele ce va sunt necesare pentru a deveni parte integranta a echipelor noastre de afaceri.


CERINTE

Daca sunteti o persoana increzatoare, motivata si pasionata de domeniul financiar, atunci suntem interesati de candidatura dumneavoastra.
Varsta 20 - 40 ani, cunostinte PC, studii superioare sau an terminal. Nu conteaza experienta, ci vointa de a invata si a progresa intr-un domeniul nou si de perspectiva.
Adaptabilitate,initiativa si spirit de echipa


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- program flexibil;
- se ofera cursuri de instruire;
- perspectiva ascensiunii profesionale.
- ai posibilitatea de a pune conditii nelimitate angajatorului si negocia avantajele, trebuie doar sa dovedesti ca esti bun.
Acest lucru este posibil pentru cei care vor:
- sa-si valorifice potentialul si aptitudinile creatoare;
- sa-si construiasca o cariera de la ¿zero¿;
- sa obtina o remunerare pe deplin meritata.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie internationala de brokeraj si dealing pe pietele financiare internationale