Manager Departament Transport Maritim

IVENTA Romania Management Consulting S.R.L.

13-05-2006 | EXPIRA LA 19-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

În această poziţia de conducere coordonaţi activitatea departamentelor de transport maritim din Bucureşti şi Constanţa. Elaboraţi oferte sea cargo pentru clienţi şi parteneri şi păstraţi legătura cu aceştia. În plus urmăriţi fluxul cheltuielilor şi veniturilor în cadrul departamentului şi realizaţi statistici şi rapoarte privind modul în care se desfăşoară activitatea. Obiectivul principal al activităţii dumneavoastră îl reprezintă organizarea şi coordonarea întregului proces de transport şi alegerea rutelor optime.


CERINTE

Fiind candidatul nostru ideal, aveţi o experienţă de peste 3 ani într-o poziţie similară de conducere în domeniile seafreight şi vânzări şi sunteţi familiarizat cu întocmirea şi pregătirea documentelor de transport. Sunteţi o persoană dinamică, orientată spre rezultate, cu excelente abilităţi de comunicare. Rezistenţa la stres şi capacitatea de a lucra eficient sub presiunea unor termene-limită apropiate se numără printre trăsăturile dumneavoastră de caracter. Iar postul menţionat reprezintă o provocare pentru spiritul dumneavoastră de iniţiativă şi pentru dorinţa dumneavoastră de a vă afirma pe plan profesional!


BENEFICII OFERITE

Dacă vă recunoaşteţi în descrierea de mai sus, ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră pe Internet la adresa iventa@iventa.co.ro, menţionând numărul de referinţă 30 003.


DESCRIEREA FIRMEI

IVENTA este una dintre cele mai importante companii în domeniile consultanţă în managementul resurselor umane şi marketingul resurselor umane în Austria şi Europa Centrală.

Clientul nostru este o companie austriacă, aflată în topul companiilor de transport şi logistică din Europa Centrală şi de Est. În vederea consolidării poziţiei pe piaţa din România, căutăm un Manager Departament Transport Maritim.