MANAGER DEPARTAMENT MENTENANTA

Dufa DEUTEK SA

19-07-2008 | EXPIRA LA 25-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elaboreaza si implementeaza planurile de mentenanta si reparatii mecanice si electrice a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor;
- Gestioneaza stocul de piese de schimb necesare intretinerii si reparatiilor utilajelor, instalatiilor si echipamentelor;
- Gestioneaza documentatia tehnica a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor;
- Gestioneaza bugetul departamentului;
- Supravegheaza actiunile de fiabilizare, prevenire si depanare mecanica si electrica a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor;
- Participa la receptia utilajelor, instalatiilor si echipamentelor;
- Gestioneaza o echipa de specialisti.


CERINTE

- Absolvent(a) de studii superioare tehnice (Masini Unelte, TCM, Electromecanica, Hidraulica si Pneumatica);
- Experienta de minim 3 ani intr-un job asemanator;
- Cunostinte utilizare PC : Microsoft Office (Word, Excel, Microsoft Project);
- Cunostinte de limba engleza constituie un avantaj;
- Persoana dinamica, organizata si un veritabil om de echipa.


BENEFICII OFERITE

Compania noastra va ofera un salariu motivant, training-uri de specialitate si posibilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

dufa - DEUTEK S.A. este una dintre cele mai dinamice companii ce opereaza pe piata de vopseluri decorative, fiind de altfel si unul dintre cei mai mari producatori din Romania.
dufa - DEUTEK S.A. a luat fiintain 1997, fiind prezentain piata de profil sub denumirea de dufa Romania SRL.in urma achizitionarii companiei de catre fondul de investitii Advent International in anul 2005, dufa Romania a devenit dufa - DEUTEK S.A..
?n anul 2004 portofoliul de produse a fost separat pe cele doua canale de comercializare, acest pas reprezentand un moment crucial pentru dezvoltarea companiei: produsele destinate consumatorului final sau micilor meseriasi sunt reunite sub marca DEUTEK - dufa, fiind distribuite prin intermediul retelei comerciale, iar marca DEUTEK PROFI cuprinde portofoliul de solutii de acoperiri decorative profesionale destinate profesioni?tilorin domeniu: firme de constructii, arhitecti, firme de decoratiuni interioare.
Separarea a fost astfel creata pentru a veniinintampinarea nevoilor diferite pe cele doua canale cu produse specifice, cu scopul satisfacerii clientilor si consumatorilor dufa - DEUTEK.

d?fa - DEUTEK S.A. este lider al pietei de acoperiri decorative, deoarece ainteles ca asigurarea calitatii, inovarea si specializarea reprezinta fundamentul performantei si atributele unei afaceri de succes.

In data de 25 Martie 2008 dufa – DEUTEK SA a semnat achizitia a 100% din actiunile companiei Bengoss Comimpex SRL, unul din producatorii autohtoni importanti de mortare uscate pentru constructii. Bengoss Comimpex produce si comercializeaza sub marca Bauleiter o gama completa de adezivi, sape, mortare, amorse, izolatii si chituri de rosturi.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.dufa.ro si www.bauleiter.ro